Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 69>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 15:10
Ma i mi ostali čekamo slike. Ali smo strpljiviWink, treba vremena da sve procvate i rascvate se.
Ona biljka, zadnja, je doista lijepa i ima zanimljivu boju lišća!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 15:15
Terasa se rascvjetala - lijepo, a što će tek biti za neko vrijeme.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 21:41
Evo i mene kod tebe Approve, počelo je počelo cvijetati Wink, a gdje sam ja bila kad se ono dijelilo na Zg kavici LOL, jedan stolac predaleko izgleda Wink?!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 22:30
bit će da sam ja dva stolca dalje sjedila LOL
proljeće, ovo mi se sviđa..balkon se fino počeo šareniti Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 22:50
Proljeće ono malo je felicia, izgleda da ti se primila, vidjet ćeš ima prekrasne plave cvjetiće. a lantana se dobro trudi...Clap
život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 09:49
Ajme, kako ste me iznenadile koliko vas je navratilo kod mene!!!smile78
Da, terasa polako dobiva obrise kako bi trebala izgledati...

RS ono je patuljasta vrba, ja je tako zovem a koji je točan naziv, meni nije puno bitno, bitno je da mi se sviđa. Smile

Baka, ovaj zadnji cvijet je od moje sveki, ima ga godinama i nisam obraćala pažnju na njega dok frida nije pitala. Ne znam kako se zove, ali je zaista dekorativno izgledao dok ga ja nisam otkrila, sada mu već puno vrhova nedostaje...Smile

Triša, imam malo cvijeća jer imam malo mjesta. Voljela bih da je mjesta puno više....

Ivna, kontesaa da sjedile ste na pogrešnim mjestima LOL
Šala- mala, od tog cvijeta sam donijela ja mislim dvije ili tri grančice, ali ako ste zainteresirane ne bježim od svoje obveze da vam ispunim želje LOL

Lantana, skužila sam da je felicia a ne facelia, jer je jedna u vrtu jaaako mala ali ima plavi cvjetak. A lantana je u međuvremenu dobila obrise prave lantane. Za tjedan- dva ću mislim već moći vrhove otkinuti i zapelcati.
Hvala ti još jednom na ovako lijepom cvijeću!!!
smile79
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 19:36
felcija je divan cvjetak,tako divno plav
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 20:51
smile55
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 22:02
Čuj, ja sam ti jako zainteresirana za bilo kakvu novu grančicu, jest da baš nemam komfora ali moglo bi se naći jooooš malo mjesta Wink LOL.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 23:12
smile141za prekrasni plavi cvijet.
Kod mene na terenu, prije 2 godine, felicija je razvila predivno stabalce  , ali cvjet se trebao mikroskopski tražitiSmile
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 09:55
Evo još malo mojih slikica cvijeća...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 09:58

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 09:58
nadam se da nastavak sljedi
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 09:59

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 10:00
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

nadam se da nastavak sljedi
Gio, nadam se da je za danas dovoljno, sutra ću nastaviti...
Smile
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 10:06
Koprive, dalije, gazanije... su ti super Approve!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 10:56
I vrt i balkon ti je prva liga Thumbs%20Up
Onakvu travu sam si i ja neki dan kupila na sajmu i vidim tvoja cvate, kako je lijepa smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 11:07
Bravo Proljeće, baš je lijepo kod tebe i u vrtu i na balkonu Clap
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 11:12
Vrt se popunio, a balkon zašarenio. Baš zgodno.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 11:29
Proljeće, gledala sam mnoštvo cvjetića koji krase tvoj balkon i u njima uživala... veliš stajaće surfinije?? Rastu u visinu? Jako?
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4748495051 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.