Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 73> |
Korisnik | |
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo je sve a šeboj mogu zamisliti kako miriše
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Jasmin,Josipa,Nuna hvala na posjeti !!!Nuna, šeboj predivno mirišeee...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivni tulipani
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvojim tulipanima očito kiša godi, jer su predivni, kao i ostalo cvijeće.
A travnjak....
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno je u tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
evo i mene napokon u tvom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Draga Alisa, koje šarenilo, koja ljepota.
Ne mogu ništa da izdvojim, sve je prelijepo. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo me opet - tulipani jedni ljepši od drugih, baš sam se nauživala.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Tulipani i oxalis su naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Prelijepo!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Tek sada vidim vaše divne komentare
![]() Smrcko,Baka,Gioia,Duda,Mak,Niho,Triša,Lantana,Forzicija ![]() Evo par novih sličica iz moje bašte...Prošle godine imala sam ovakvu fuksiju,uginula je preko zime,i naravno nisam odolila kada sam ponovo naletila na nju..Evo je.. ![]() Ni ovoj hosti nisam odolila.. ![]() posadila sam je uz svoju prošlogodišnju.. ![]() Ovi tulipani su kasni,a ja sam mislila da su propali... ![]() |
|
![]() |
|
Astilbe su pune pupova..
![]() Amarilis ima i pupove i cvjetove.. ![]() jabuka u beharu.. ![]() jorgovan ![]() |
|
![]() |
|
Moji ostići
![]() ![]() ![]() Potočnica i pakujac su današnje prinove.... ![]() ![]() A ovo je moj Žuti...Budno prati sve radnje po bašti.. ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ovdje još nije pošlo bez njega
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lako tebi Alisa kad imaš žutog pomoćnika.
Kod tebe prekrasnog cvijeća kao i uvijek |
|
![]() |
|
Niho,i meni se sviđaju astilbe.To je poklon od Josipe...Kad se malo razmnože bit će i za tebe..
Otok,ovaj moj Žuti,jako je ljubomoran mačak.Ako vidi da ja diram cvijeće,on odma gleda kako to da polomi il izgrebe..Stalno ratujemo zbog cvijeća ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako je kod tebe sve lijepo rascvjetano,a mačak je moj ljubimac
![]() |
|
![]() |
|
Hvala,Mali kaktus,na posjeti....Evo da vam pokažem i amarilis..Pored njega lantana u oporavku od napada bijelih leptirića...
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
sve je prekrasno ,a žuti posebno vidiš da se moramo družiti i ja imam takvih pomočnika moram staviti slikice
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |