Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 11:05
Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

a ove roze ko u priči na svakom čošku morat ću je ozbiljnije izvadit jer guši sve okolo

Duda,kako se razmnozava ova djetelina? Volila bih je imati i ja sled.godine! Hvala ti Tongue
ma nema frke ja ti šaljem jer ju moram povadit kao poludila je..dakle kad jače zatopli ona praktički lagano nestaje od vreline sunca onda ja fino iskopam goomoljčiće i pošaljem ti ti ih fino upikneš u zemlju a najesen ona opet potjera i imaš već ove godine cvijeteke..samo daj adresu na pp 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:58
Duda ma fantastično, sve se rascvjetalo, lamoranthus i Lave su naj...
Ova slika i ideja su super

život je more
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:09
Prekrasno cviće i na kraju šlag,cvitić pokraj cvićasmile79
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:08

i za kraj večeras

smile227....ovdje rijeci nisu dovoljne..smile39
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:07
Lijepo, vedro. Rekla si da ti je jastučac ovogodišnji. Lijepi busenčić. A ova zadnja slika je tako lijepa. Pravi raj za oči!
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:06

a ove roze ko u priči na svakom čošku morat ću je ozbiljnije izvadit jer guši sve okolo

Duda,kako se razmnozava ova djetelina? Volila bih je imati i ja sled.godine! Hvala ti Tongue
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:05
i za kraj večeras
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:02
crveni e počeo ali žuti šteka
mali kroton kupljen za 8kn a uvik sam si ga htijela
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 21:51
dunjarica popikana prošle godine je procvala
jedine ranunkule koje imam ali su vrlo lijepe
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 21:23
napokon i prvi cvijetić preživijele felicije
verbena boje marelice
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 21:16
zaboravih spomenuti da mi je sad naj ona mala englezica ispod cikasiceHeart
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 21:15
duda baš su ti lijepe biljke smile55
a za djetelinu ne brigaj - ona će se ionako povući za koji mjesec kad uprži zvizdan i prepustiti svoje mjesto drugima, a baš je lijepo vidjeti kad procvjeta - i nije zahtjevna niti malo, ne treba okopavati, gnojiti, zalivati,  nikakve beštije neće na nju... blažena biljka
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 21:09
jupi draga Perla vidiš ova nova hauchera cvateee crveno
a ova ima roze cveteke
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 20:31
Koja cikasica,a do o ostalom ne govorim,sve ljepše od ljepšegsmile71
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 20:31
ponosna sam vlasnica nove hauchere juhuu
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 20:20
a sada malo igre prirode...ovo je normalna roza djetelina s kojom ja obilujem u vrtu i evo tu se u pukotini usidrila jedna mala kad ono daje samo čisto bijele cveteke
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 20:01
moja prva ružica posađena jesenas
ove surfinije su mi se jako svidle i nisam odolilaLOL
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 19:38
hvala djevojke ..imate pravo i za more ja od kuće imam 2min do mora to je prava blagodat pogotovo kad zatopli
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 18:26
vrt ti je prekrasan i sve ostalo, a baš su me oduševile one dvije plave kantice na ziduClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 18:15
Jaoooooooooo koliko ljepote da oci zabole ,a kad se jos sjetim da se iza ove ljepote sakriva i more eee onda zaboli i srcesmile57
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.