Gogin-zg vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 14> |
Korisnik | |
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baka ,baš mi je drago što su moji hibiskusi kod teba tako lijepo udomljeni.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
A tek meni!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tko čeka dočeka! Pa smo napokon uživali i u tvom vrtu.
Sada dalje ili slikaj sama ili ćemo opet zadužiti Konte i Saru. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sad sam se vratila iz Senja i putem mislim: Pa moram potražiti Gogin vrt! Mislila sam da mi je promaknula tema. A ono: nova tema sa predivnim prizorima. Tako mi je R.Sara danas i opisivala: Prekrasno!
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
morat ću dalje slikati sama .ako ne uspijem onda na scenu stupa Sara i Konte.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Samo sam svratila vidjeti dali je još ona hosta na mjestu, ja bih ti je najrađe ukrala, pa možda i neki drugi imaju takve namjere.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Goga pa di si se ti skrivala do sada, puno toga lijepoga sam vidjela da na kraju moram opet ići gledati, ali kamenjar mi je ipak naj, za sada
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Čekamo nove slikice
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasan "miks" vrt, kako si ga nazvala.Kombinacije boja, raskoš....Plastenik i hoste su mi posebne
![]() ![]() Cameleonu je latinsko ime Houttuynia cordata
Čičku Arctium lappa
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša samo ti gledaj hostu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
![]() |
|
![]() |
|
hvala kockavica.želja mi je ove godine posaditi ružičnjak.već sam kupila nekoliko ruža,sad čekam da se malo razrastu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
stigla ja sa brijega i ravno k tebi
![]() ![]() sad bum barem imala izgovor za doći...moram slikati ![]() iliiii će se čudo ipak dogoditi ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ha ha ha
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Čovječe, Goga, pa koji ti grunt imaš! I ti postala hostoljubiteljica? Kaj sve čovjek dozna šećući vrtovima... nema ti druge, ogradi hostu kavezom. Neki već prijete noćnim šetnjama sa baterijom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Goga, i ti si ovako lijepi vrt skrivala od nas??? cccccc
Prekrasan ti je vrt i veliki, a na slijedećoj kavici ćemo razmjenjivati iskustva za ove dijelove koji su u hladu.
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
proljećence pa normalno da je skrivala...zna kaj će biti kad mi navalimo
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Goga , ja ti skopiram Sarine upute, i oni iz prvog osnovne bi skužili kak je bila detaljna
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
B.Bea morat ću hostu privremeno sakriti
![]() ![]() ![]() Proljeće, na sljedećoj kavici radimo plan nabave novih hosti. ![]() Ivna ,možeš mi slobodno skopirati upute od Sare,nadam se da ćemo se vidjeti na sljedećoj kavicu .Konte, Konte, vidi šta si mi uradila,poslikala cijeli vrt i ljudi se napiknuli na hostice. ![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Dobro došla, znaš da uvijek imam otvorena vrata. Ima i novosti...
S kavezom sam se šalila, ali sam stvarno vidjela rijetku, novootkrivenu četinjaču volemiju u kavezu. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |