Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 21:23
napokon i prvi cvijetić preživijele felicije
verbena boje marelice
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 21:51
dunjarica popikana prošle godine je procvala
jedine ranunkule koje imam ali su vrlo lijepe
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:02
crveni e počeo ali žuti šteka
mali kroton kupljen za 8kn a uvik sam si ga htijela
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:05
i za kraj večeras
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:06
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

a ove roze ko u priči na svakom čošku morat ću je ozbiljnije izvadit jer guši sve okolo

Duda,kako se razmnozava ova djetelina? Volila bih je imati i ja sled.godine! Hvala ti Tongue
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:07
Lijepo, vedro. Rekla si da ti je jastučac ovogodišnji. Lijepi busenčić. A ova zadnja slika je tako lijepa. Pravi raj za oči!
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:08

i za kraj večeras

smile227....ovdje rijeci nisu dovoljne..smile39
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:09
Prekrasno cviće i na kraju šlag,cvitić pokraj cvićasmile79
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 22:58
Duda ma fantastično, sve se rascvjetalo, lamoranthus i Lave su naj...
Ova slika i ideja su super

život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 11:05
Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

a ove roze ko u priči na svakom čošku morat ću je ozbiljnije izvadit jer guši sve okolo

Duda,kako se razmnozava ova djetelina? Volila bih je imati i ja sled.godine! Hvala ti Tongue
ma nema frke ja ti šaljem jer ju moram povadit kao poludila je..dakle kad jače zatopli ona praktički lagano nestaje od vreline sunca onda ja fino iskopam goomoljčiće i pošaljem ti ti ih fino upikneš u zemlju a najesen ona opet potjera i imaš već ove godine cvijeteke..samo daj adresu na pp 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 11:06
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Lijepo, vedro. Rekla si da ti je jastučac ovogodišnji. Lijepi busenčić. A ova zadnja slika je tako lijepa. Pravi raj za oči!
kupila sam u bmb za 10 kn lijep je busenčić Big%20smile samo me kosovi razvaljuju jutros sam načisto poludila iskopali su sve živo do čeg su mogli
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 11:08
lantana ja ti obožavam kantice a u ovima su bile neke sviće za van samo su dimile i ja njih otopila i frk van a cveteke nutra
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 11:15
evo mene opet k tebi Wink
onaj clematis je fenomenalan, a upravo ova slika sa kanticama me podsjetila na slike Santorinija...bijele fasade i plavi detalji....odavno imam želju otići tamo Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 11:56

Evo i mene na toplom sunčanom jugu. Bila, vidjela, uživala i sad se vraćam mojem oblačnom sjeverozapadu.

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 17:31
I ja opet malo zavirila.Big%20smile

Lamprantus   je predivan. Naravno i mala osobica u prvom planu!Big%20smileClap 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 10:08
ehej cure danas je bogme kod mene oblačno imala sam u planu čišćenje ispod mog parkirališta tam sam posadila lamparantusa,agava,rute..al ima bogme i hrpetina trave i drača..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 11:37
Ma samo jedan cvijetić je smile79naj..naj -onaj što sijedi ----majkica zlatna
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 11:56
e da nisam rekla juče moja lave meni donjela sunce moje cvijetak i sve oduševljena mi preda..mamice ovo je samo za tebe...a meni suze na oči jel od sreće il od muke....ubrala je clematisov cvijet....sad mi je to toliko smišno za krepat ....e a onda današnji biser: moja gošća iz švice meni kaže znate ovu biljku bi trebali  maknuti ...(inače misli na jasmin koji se rascva)..a ja pa zašto gospođo..a ona e pa svki put kad prođem zaboli me glava a ja skoro da joj oči nisam popukala vanka  ..pa sam joj na lipom englekom objasnila neka ona fino začepi svoj nosić kad prolazi
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 11:57
Baš me veseli što su neke heuchere već ove godine pokazale što znaju!Wink Vrt i cvijeće u njemu ti je prekrasan! Kakva promjena: prvo si zimske mjeseci bile u hibernaciji, a sad svaki dan neke nove fotke, neki novi događaji u vrtu!
Uživam s tobom.
Lave je stvarno djevojčica i pol. Prava manekenka za tvoje cvijeće.

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 15:19
Uf, uf, šećem već od prvog maja, sve živo sam prekontolirala i prošnjofala... sad sjedim na fotelji ispod luka.....nitko me ne šljivi Wink, pa dobro gdje je ta kava....smile232
Kako si se dobro sjetila za male kantice ja imam istu takvu samo narančastu, iskoristit ću ja nju Wink a ne da mi kupi prašinu LOL
Nikla je mala mlječika, brzo će ona porasti a onda čeka Olega Wink

Pusa za Lave.....Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7475767778 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.