Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 112> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vjesalice su ti preslatke.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ja sam za... i jedva cekam rezultat
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Super savjet.Tenx!!
|
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mumica ima pravo, samo lak za camce, tako su nama rekli i na tecaju, i rekla je zenska da se ti tanjuri mogu prati u sudjerici,.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
samo dobro zaštititi lakom za čamce i kiša neće smetati
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Zašto ne, uostalom ako ispadne lijepo, u što uopće ne sumnjam, ne mora stajati vani
|
|
![]() |
|
Neznam.Biče isto kao sa kantom za polivanje.Stoji na kiši i još je ok.
|
|
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
mislim da bi ovo bio pravi izazov
![]() ![]() |
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Joj Kiki... kad ugledah tvoju (zapravo maminu) kantu za zaljevanje cvijeca uhvatila me ljubomora... i ja bi to i tako...
![]() Swap ti je kao ideja vrlo zanimljiv... i izrada je super...i meni je, vjerojatno jedinoj na forumu, drago sto se na onoj drugoj slici leptiri ne vide... imam malo vrci problem s njima ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Divno.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
jako zgodno....još jedan lijep primjer kako je lavanda neiscrna inspiracija...
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jako mi se sviđaju ove tvoje visilice, kako si ovo osmislila sve skupa...odličnooooo!!!!!!!!!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
originalno,posebno,odlično! bravo,samo tako nastavi!
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Sa leptirićima i bez meni je ovo prekrasno...volim ovakve neobično kreativne visilice
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
odlično si to isprešala, i još bolje iskoristila. Ispala je kao mala slikica suhim cvijećem.
![]() Novi radovi i revijalnom tonu i odlični. Osjetim lavandu kako miriše. |
|
![]() |
|
Tek sad vidim na drugoj slici da su mi viseći zeleni leptirići ostali skriveni iza.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno,originalno.osjecam lijepi miris lavande,kiki
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |