lukacc- dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 17> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Susjedovo jezerce je lijepo, ali i panoramski snimci tvog vrta su prva liga. Imaš zbilja prelijepi vrt!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A ovdje i suvišno nešto reći rijeći su male za sve ovo............dolazimmmmmmm
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
lucy, nešto ih kupim svugdje, a veliku većinu dobijem od prijatelja, susjeda i poznanika. a razmnože se brzinom svjetlosti!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Prelistavam stranice tvog vrta i tražim čuvarkuće. I ja sam zaljubljenik u njih. Kako su samo lijepo aranžirane u stare panjeve i korita. Vidim da ih imaš raznih boja. Gdje ih nabavljaš?
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ovakvoj umornoj bas mi je prijala setnja tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kad procvatu ove katruže bit će to prava cvjetna rapsodija, jako ti je sve lijepo i uredno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja ću doći na jagode ako mi šapneš gdje si
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
ako, mislim da već druge godine,ali nisam siguran. kolko sam vidio kad sam prolazio u čakovcu ispred jedne kuće da je zasađena već sa cvjetovima.
mira hvala! ![]() evo nešto sličica moje omiljene katruže su već formirale svoje grmove. a tu je i bijela azaleja. glicinija veći dio voćnjaka danas bit će jagoda ![]() ![]() ![]() đurđice terasa toliko za sad od mene. lijep pozdrav svima i uživajte!!! |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno cviječe i predivan vrt
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() A rododendron je isto prekrasan!
Magnolija! Predivna, ali mislim da ju ne bih dočekala za 10 godina!
![]() Ustvari kad sam već kod tebe počela chatati, kad se magnolija posadi, koliko treba da "baci" prvi cvijet?
|
|
![]() |
|
slažem se sa vama da je azaleja sada naj. baš je ko prava barbika.sva roza
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo Luka, sve je sređeno sa stilom, azaleja je ovaj put ipak naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Toliko sam toga preskočila da sam se morala vratiti u tvoje dvorišće, sve pregledati i samo reći prekrasno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i meni je azaleja privukla paznju
![]() |
|
![]() |
|
ma samo pitaj bako.
onaj roza grm je azaleja. kupljena je prošle godine zajedno sa bijelom. bijela cvjeta nešto kasnije. magnolija je stara odprilike desetak godina, ako ne i više. a ovo zadnje je rodendron(ovaj grm), pored njega desno hortenzija,a s lijeve strane mu je lavanda. a ovo sitno je phlox. |
|
![]() |
|
Iako nije prepuruka ponavljati slike, moram.
Kakav je ovaj prekrasni roza grm?
Koliko ti je stara magnolija?
I konačno a što je ovo zadnje?
Moram pitati , sve je lijepo ali ove tri su mi zapala za oko!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
samo puno pohvala
![]() |
|
![]() |
|
imas divan vrt,a mozda sam ti to vec rekla,
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |