Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gogin-zg vrtek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gogin-zg vrtek

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 14>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 22:14
opet sam nekaj kriva LOL ma to sam ja hoste za sebe poslikala...ostali u red LOL
kod BB idemo zajedno? Embarrassed ..još jedino ja nisam bila Wink a i netko me mora prekinuti na vrijeme  u shopinguLOL 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 22:15
E draga moja ako ti se triša trznula na hostu to ne valjasmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 22:19
Samo gledati, Konte , ništa ti nisi kriva i ja volim slikati biljke, pa bar imam o čemu maštati.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 22:23
Kamenjar ti je super, isplatio se trud oko slaganja kamenja. S Hosta nisam mogla odvojiti pogled. 
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2010 u 22:48
BB...nećem ići samo gledati jer onda nebum išla..gledati mogu i u knjigama Wink

Zagorski bregi
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 06:28
Časna riječ, ne bum ti uvalila lopatu. Što se tiče hostinjaka, puževima je to kao švedski stol, pa je prvi korak potamaniti te nemani.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 06:53
gogo imaš krasan vrt i lijepe i neobične biljke Thumbs%20Up
stvarno ne znam koju bih izdvojila, morati ću se vratiti na jopš jedan detaljan pregled LOL

i meni je staklenik super
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 15:12
hvala cure na posjeti .Tonguekad nabavim nove hoste bit će još sličica.LOL
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 15:22
prekrasan ti je vrt, zašto si se samo skrivala do sada?Samo sad nastavi dalje sa slikama Thumbs%20Up
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 16:05
Hana,ma nisam  ga skrivalaLOL,samo nemam puno vremena.rađe čeprkam po njemu nego ga slikam.LOL
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 16:13
ima nas više takvih očito LOLLOLLOL
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 19:14
Supeeer, vratila sam se ponovno pogledati i ako se ne varam prvo su bile slikice bez komentara i naziva biljaka, a sada si ih dopunila sa nazivima,... to volim. Jer obavezno se dogodi...... ma znam šta je , ali se ne mogu sjetiti kako se zove smile42, a baš mi je na vrh jezika LOL, možeš misliti... nešto na A ..... aaaaa žabnjakLOLLOLLOL .
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 20:13

Gogice, ne može bez mene kod bake bee, jer nove hoste moram imati i gotovo!

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:56
evo  i ja sam uspjela da  prošetam tvojim vrtom i zaista krasnog cviječa imaš, mislila sam i ja stati u red za neki pelcer ali kad sam vidjela  koliko je kandidata odustala sam 
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 23:34
Triška onda se spremaj jer nas dvije idemo uskoro ko BB Wink

Zagorski bregi
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 07:25
evo navratih se i ja malo, ali neznam šta reći jer su ostali posjetitelji rekli već sve - sve ti je krasno  smile55
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 12:57
Neznam zašto ali za tebe sam odmah znala da skrivaš prekrasan vrt i nisam se razočarala, prekrasno je apsolutno sve od izbora biljaka do hotikulturnog uređenja. I sviđa mi se što nam daješ širu sliku vrta.
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 13:08
Kat.rea imaš pravo nabolje je odmah napisati imena, jer poslije se teško sjetiti uvijek ti je negdje na vrhu jezikaLOL
Sarajka imaš pravo napravio se poveći red za moje pelceriće.LOL
Triša jel si sigurna da ćeš imati mjesta ugurati još koju hostuLOL?
Nata hvala što si prošetala opet  mojim  vrtom
Sutra idem sa Konte u shoping bit će novih biljaka,možda nam se i Skitalo pridruži.Tongue
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 15:16
Pa stvarno je bilo vrijeme da vidimo i tvoj vrt, da je ružan- nije, da je neuredan-nije, da ima malo cvjeća- nema. Pa zašto nam ga nisi prije pokazala smile232, trebale su cure doć puno ranije jer tko zna što smo mi sve propustili, koliko epizoda nam fali Wink.

Meni je sve strašno lijepo, možda ali mrvicu da izdvojim kamenjar Thumbs%20Up.
Hosti imaš krasnu kolekciju....
Vidjela sam biljku koju imam i ja od lani od Shashe i nisam zna što je to - čičak a Lora je napisala i pravo ime Thumbs%20Up.

Ako budeš rasađivala plavi pakujac, kojeg imaš na vagone Wink, ja bi ga rado udomila, imala sam ga ali mi je s godinama nestao, imam samo bijeli i neki rozo žućkasti. Znam da su ti plavi starinska vrsta i viši su od ostalih.
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 15:23
 Korijenko ,ako će Skitalo ići u Buzet,poslat ću ti plavog pakujca po njemu.Wink

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.