Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
flavija,lantana,konte i mire hvala da ste doskakutale u ove sitne sate al mene nešto zeka prijenos slika pa ću nastavit sutra
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno,rascvjetano,a za malenu
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
cure ma super ste
![]() pakujac vam je samo sjena, ali ipak ti spremi sjemenke duda ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Duda i ja sam bila na Sv. Duju u Split da smo se bar srele, ja sam doduše bila samo dva sata kad smo se vraćali sa seminara u Brelima. Bilo je štandova i cvijeća ko u priči. Nisam ni stgla do Dioklecianovih podruma, ali zato si nam ti pokazala podrume i Lave i sebe.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Duda, pregledala sam sve zaostatke, sve mi se sviđa, vidim i bijeli Miss Bateman klematis cvate
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
silno volim starinsko cvijeće a pakujci su dio toga mislila sam da oni nemogu na moru preživjet ali kad samvidjela lantanine prelijepe plave odma sam mamu heftala sijeme i dočekala napokon prvi cvijet
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
evo me natrag na moju temu..dakle lave kao rođena splićanka i ja eto smo bile na Sv.Duji u Splitu..gužva unedogled,nahodale se da nas bole još i danas noge,prodajnih štandova ko u cirkusu a cijene naravno povišene..prema tome ja se nisam ni omirisala cvijeteka a kamoli nešto kupila..jedino ča mi se svidlo je bilo u Dioklecijanovim podrumima izožba pa evo par slikica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Evo, za laku noć prošetala sam tvojim vrtom. Toliko mi se svidio da ću sutra uloviti vremena i još jenom pregledati tvoj mediterasnki kutak. Sve je jako lijepo, izdvojila bih onaj kutak s pletenom stolicom (u njoj bih meditirala) i detalj "dva plava ljepotana" na zidu.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Duda kako mi imamo puno istog cvijeća, ja uvijek više gledam detalje i baš imaš smisla za dekoracije, ono na prozoru je super, i ja volim te razne kantice, košarice... i zato mi se kod tebe sve sviđa
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]()
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
kate moja buš dobila djeteline da ćeš moć nahranit i susedovu kravu(ak je ima),nema brige zapisah,a šta se tiče javnih površina to mi je ostalo od osnovne škole sjećate se kad smo morali (svi) ići u školi čistiti okolicu
![]() kaj se tiče ostiča svud zurim ko napeta puška nebi li vidla novu boju sam neznam di bi posadila više..
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Vidim da se i ti širiš ili bolje rečeno uređuješ javne površine ispred svoje kuće.
Slažem se sa curama,otkako ste se probudili ti tvoj vrt, kod tebe svakim danom sve ljepše
![]() Gdje samo nađeš ostiće tako posebnih boja?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
niho valjda ne buš zela prikolicu
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
FlowerLover to cure zovu čini mi se burito (javi mi se na pp)..
bergi tu su bile one žute svijeće za protiv komaraca al nisu niš vredile ionak sam bila kupila zbog kantica..hhehe
gioia,otok
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Slažem se sa Gio
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svakim danom sve ljepse
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
-ovo je previše za moje okice -sve zapisano
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve je krasno i sve je za pet............
Moram ponoviti ovu slikicu (vidim da se i Lantani sviđa) ali mene zanima gdje si nabavila ove posudice. Već dulje vremena pikiram si nabaviti takve teglice i postaviti ih u jedan kutak kuće!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |