OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165166 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas vas vodim u moje gornje dvorište
![]() ![]() asteriscus ![]() sanvitalia ![]() smilje ![]() ime ove biljke moram potražiti u Hortinom vrtu, ne mogu se sjetiti ![]() Imena sam napisala za one biljke za koje sam znala, ostale ne znam kako se zovu |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Gornje dvorište je prepuno raznovrsnog cvića sa nježnim cvjetićima
![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Otok kod tebe je sve prekrasno!
Kombinacije su za 5.
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pa ti Otok sve znaš, ovaj asteriscus je ono što sam ja nazvala žuta kamenjarka, jer nismo znali ime.
Što ti je ono iznad asteriscusa s plavim cvjetićima kao felicia, ali ima drugačije lišće? Vidim gazanije još nisu procvale, ali kako si rekla 7 dana poslije mene, onda ih brzo očekuj. Čekamo te astremie u drugim bojama, vidjela sam bijelu na netu prekrasna je. Ovaj put te neću hvalit, jer je ionako uvijek sve pre ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma nema šta mamin vrt 5 a tvoj nek se mama ne ljiti 5+
![]() |
|
![]() |
|
Taj asteriscus sam kupila neki dan i pisalo je ime zato znam - asteriscus golden dollar, vidiš nisam uopće mislila da je to tvoja žuta kamenjarka.
Ovaj s plavim cvjetićima ne znam šta je. Gazanije imaju pupova, treba im malo sunca da procvatu, već je treći dan oblačno i kiša. |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Hvala Otok na dobrodošlici. Posjećujem ja tvoj vrt redovito, ali tek sam se sad registrirala. Cvjetne kombinacije plijene.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
E pa tog asteriskusa imam i ja mali picmoljak ali brzo napreduje i mislim da ima i pupoljak, mislim da ću ga zvat dolar, to mi je lakše za zapamtit
![]() Kod tebe su stalno neki novi vrtovi u igri, ovaj gornji je prva liga...
na drugoj slici odzdola je saxifraga i sve puno ukrasnih trava a možda su i gazanije ???? baš izgleda lijepo.
Pred jedno 15 dana sam gledala da mi nije niknuo kameleon i zaključila da je gecrk ali neki dan sam vidjela da su ipak niknule male biljkice i to dalje od mjesta gdje je bio lani posađen, on se valjda širi žilama....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Korijenko, kameleon ćeš pronaći svugdje po vrtu, pruža žile daleko.
Tamo gdje je saksifraga, sve ono drugo su gazanije. Jesi li zavirila na prethodnu stranu? |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Joj, možda i ja budem imala puuuunooo kamenjarki. Tako je lijepa.
Tvoj mi vrt dođe kao enciklopedija. Ako ne znam naziv neke biljke dovoljno je samo potražiti kod tebe!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme draga moja pa koliko vrtova imaš?
![]() ![]() nećete vjerovati, ali i moj cameleon je tek neki dan niknuo, a ja mislila da je gecrk |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
gornje dvorište, donje dvorište, lijevo, desno itd......ma kod tebe nema što nema |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Imam osjećaj da bih se u tvom vrtu izgubila, da bi mi trebao kompas
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
skoro sam se pogubila po vrtovima koliko ih imaš a jedan ljepši od drugog! Ono malo plavo ti je brahikoma
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prekrasno Otok, ali ja zapela na ovim "žutim kamenjarkama"-asteriscusu.
Gdje ga ima kupiti ako nije tajna? Ja se mučim već dva mjeseca s 4 klijanca koji tako raskošni imaju po 4 listića i ne miču(od velike posude niknula samo 4 ![]() |
|
![]() |
|
Ivna, ja sam ga kupila u Konzumu
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Odoh danas u Konzum i ja, možda ga nađem, hvala Otok
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ma sve je predivno..neču ništa izdvajati jer zaista sve biljke i kompletan vrt zaslužuju pohvalu..asteriscus sam ja kupila u kauflandu za 9 kn..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hvala na ugodnoj šetnji kroz gornje dvorište
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165166 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |