lukacc- dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 17> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja ću doći na jagode ako mi šapneš gdje si
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kad procvatu ove katruže bit će to prava cvjetna rapsodija, jako ti je sve lijepo i uredno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ovakvoj umornoj bas mi je prijala setnja tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Prelistavam stranice tvog vrta i tražim čuvarkuće. I ja sam zaljubljenik u njih. Kako su samo lijepo aranžirane u stare panjeve i korita. Vidim da ih imaš raznih boja. Gdje ih nabavljaš?
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
lucy, nešto ih kupim svugdje, a veliku većinu dobijem od prijatelja, susjeda i poznanika. a razmnože se brzinom svjetlosti!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A ovdje i suvišno nešto reći rijeći su male za sve ovo............dolazimmmmmmm
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Susjedovo jezerce je lijepo, ali i panoramski snimci tvog vrta su prva liga. Imaš zbilja prelijepi vrt!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovo stablosa snježnim kuglama, luptama, vidim da ih netko zove "žganci", pa uz jezerce, to je nešto stvarno divno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Žganci su i meni divni, vidjela sam neki dan prelijepe grmiće istih u Čakovcu. A kod tebe jedva, jedva čekam katruže!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da i ja sam to odmah pomislila - kakav će to biti prizor kad božuri procvatu
![]() Slika sa jezercem ko iz bajke....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Sjajno! Sve ljepše od ljepšega... Ovo jezero je predivno, a ti sretnik koji makar vidi tu ljepotu u živo, kad još nemaš svoje...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
E pa sad me je stvarno sram što već prije nisam bila u tvom vrtu da se nauživam ove ljepote.Predivan je tako lijepo uređen,trava ošišana cvijeće u punom sjaju.....Daj oči pa gledaj!!!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Evo još sam jednom prelistala stranice tvoga vrta, nisam odoljela. Sve uredno i zeleno djeluje jako opuštajuće.
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
hvala vam svima.
slažem se da je jezero zbilja ko iz bajke. a prve dvije godine je bilo tako jadno a sad... danas predivan sunčani dan.. zavalio se u ležaljku i čitam polako novine uz cvrkut ptica i žubor potoka koji je tik pokraj moje kuće. nešto neopisivo. pravi raj. loza je već počela polako radit lijepi hlad i za mjesec dana će biti potpuno hladovina. nekoliko slika u nastavku bijela azaleja sedum koji me jako ugodno iznenadio sa svojim cvijetom |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Prekrasan vrt....
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
baš ti lijepo cvate onaj sukulent! a ni ostalo ne zaostaje nimalo
|
|
![]() |
|
vrtni slak lijepo napreduje
novi član vlasac, već lijepo cvate nadam se da će i ova dlakava ljepotica cvasti- pulastilla |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Koju god sliku da pogledam,sve mi je lipo,ma ne samo lipo nego prekrasno.Zelenilo,cvjetnice u gredicama i kamenjaru tako raskošno velike i predivnih boja
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista ti je kamenjar lijepo popunjen cvijetovima! Krasne biljčice!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |