moje slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 17> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme meni, brani, i dosad sam se divila, ali majica i potkošulja su me oduševile, pogotovo jer obožavam vitice i listiće...!!!
Nevjerojatno kako tvoje slikanje još savršenije i impresivnije izgleda na svakodnevnim odjevnim predmetima ![]() I ovi glitter dijelovi ili metalic boje daju poseban štih cvijeću i listićima, genijalno... Tvoja spretna i talentirana ruka se stvarno našla u onestroke tehnici, oduševljavaš me svaki put iznova... jeL te napokon tvoji doma podržavaju malo više i dive se barem upola kao svi mi ovdje? ![]() edit: čestitke na zasluženom certifikatu, jako mi je drago da si iskoristila tu priliku! i vjerujem da su polaznici oduševljeni i tvojim umijećem i onim što nauče... Slobodno se pohvali na pm gdje se mogu vidjeti prezentacije, a pogotovo ako ćeš imati neku izložbu radova, manju ili veću, svejedno je ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Da Tatjana, slikam po narudžbi.....zadnje sam slikala na riflama koje je vlasnica upropastila domestosom..staviti ću sliku majice i hlača
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Brani pa ovo je savrseno, samp reci u kojem je ormaru, mozda nestane.
Primas li narudzbe za slikanje na materijalu, ja bi za moju unuku.Klima sa glavom dada. Ovo ozbiljno pitam. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisam dugo bila na forumu...hvala na pohvalama Maredelmare,Ultradwlux,Angell, a bome nisam ni stavljala radove...mogu reći da sam jako puno radila...vratila se iz italije...dobila certifik.za učitelja"one stroke painting" OSCI I D.Dewberry ,imam tečajeve..prezentacije itd....
Ako nekom nešto od ovoga treba neka se javi..... |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Ja sam bez teksta,zanijemila sam....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Obožavam ono na pločicama .....waaaaa budem probao jednom malo ukrasiti i doma :)
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa bilo je vrijeme da si se vratila .
Predivno je i nadam se jos drugih radova,ali crni tanjurmi je jedinstveni, ja kad napravim neki tanjur u dekupazu kazem da je jednstveni na svijetu, tako su i tvoji unikati jedinstveni na svijetu. S u p e r |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() vratila sam se. |
|
![]() |
|
hvala maredelmare, pozdravljam te iz Rima. Ovaj tjedan sam zavrsila jedan zadatak koji sam postavila sebi prije 1 god. Oni koji su pratili moj forum znaju o oemu pisem. Pozdrav
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Evo sam prvi put ušla u ovu galeriju, i ne mogu vjerovati da sam tek sad vidila sve ove radove
![]() Meni je ovo genijalno što ti radiš, ako sam dobro shvatila, radiš to nekih 4-5 godina, a to brzo proleti.Radovi ti izgledaju kao da cijeli život to radiš! Pred očima su mi sve one famozne boce, oslikane pločice na zidu, pa aktovka, rokovnik...itd.itd.Pročitala sam i neke postove i nadam se da su tvoji do danas (osim ako sam to preskočila) shvatili da radiš nešto prekrasno. Šta bih ja dala da mi kist leži ovako kao tebi! Sjećam se da sam pročitala kod onog telefona o problemima s lakom za čamce-takvih problema sam imala i ja s drvetom, sušila sam stvari po 2-3 dana. Najkomičnije mi je bilo kad sam radila neke anđele (printevi) na drvenim dašćicama u obliku jabuka pa sam ih objesila na balkon...vrijeme je bilo oblačno, a onda je zapuhao i vjetar...koja je to trka bila za spašavanjem radova! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Zahvaljujem na pohvalama. Sa novim radovima me neće biti malo duži perod, ne nisam bolesna(obično se to prvo pomisli) nego imam druge prioritete trenutno koji su mi ipak važniji. Pozdrav
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Sve je prekrasno ali onaj detalj na namještaju je savršen,nova sam i nisam ni znala za ovu galeriju ali eto mene češče da uživam u prekrasnim radovima!
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Sve je odlično ali svijeće su mi nekako naj naj....stvarno super...
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
obožavam tvoje slike!!!!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super radovi, pogotovo svijeće i ova predzadnja slika, fenomenalno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |