Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Detalji iz mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Detalji iz mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 39>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 09:12
Sve je lijepo, ali mene je oduševila kariola (tačke). smile120
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 23:03
Lantana, pod temom .Uređenje i planiranje vrta - imaš sheme za izradu vrtnog namještaja i ostalog, pa uz malo materijala i volje, možeš vrlo lako i jeftino napraviti tačke.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 23:20
Kakva hacienda smile227baš ti zavidim.

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 08:58
sve pohvale za hibija predivan jeClapClapClapClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 11:39
Originalno poslano od člana josipa josipa napisao:

Kakva hacienda smile227baš ti zavidim.

-------- I ja ti zavidimEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 15:21
I joooj,koji lijepi hibiskus
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 15:50
Dada kod tebe je sve prekrasno, jako lijepo uređena okučnica, tačke su super a hibi je predivan
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2009 u 20:01
Kakav hibiskus!smile64ClapClapClap
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 20:26
Hibiskus smo vidjeli, ali zar je to sve Cry? Pun ti sandučić.....
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 20:39
Katica, pa i  ja sam se baš bila razveselila kad je Dadina tema izbila na vrh, i mislim si, super, evo novih Dadinih slikica...a ono nema je, ni nje ni slikica...Cry
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 21:08
ajmo dado gdje su sličice???
prošetala sam malo unazad; stvarno si sve lijepo posložila bilje u svome vrtu, da znaš da se i meni sviđa mjesto gdje ispijaš kaviceSmile, hacijenda ti je ko bombončić!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 18:49
Drage moje, evo samo da vam se javim, nakon zimskog sna...da skinem prašinu sa svoje teme...Proljeće je konačno stiglo, već sam štošta posijala i nadam se da ću uskoro nalijepiti poneku sličicu...Pusa svima!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 19:17
Hej dada moj klematis ima tri pupoljka, a kako je onaj "iza sedam mora i sedam gora" najljepši naravno - raste li.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 07:15
Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Drage moje, evo samo da vam se javim, nakon zimskog sna...da skinem prašinu sa svoje teme...Proljeće je konačno stiglo, već sam štošta posijala i nadam se da ću uskoro nalijepiti poneku sličicu...Pusa svima!
Čekamo. Imam neke "tajne veze" s tvojim gradom i upravo se zadnjih dana sjetila da te već dugo nema....
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2010 u 11:36
WOW hibiskus,oleander,krompirko,muškatle,psić.....ma sve je DIVNOOOOOO!!!!!!!!!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Ožujak 2010 u 21:32
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Hej dada moj klematis ima tri pupoljka, a kako je onaj "iza sedam mora i sedam gora" najljepši naravno - raste li.

Trišice draga, ne samo da su krenuli stari clematisi, nego sam kupila još dva (jedan je u tvojoj boji), a planiram ostaviti još novčića za clematise...sad su po 26 kuna u OBI-ju (ili 29 kn. ne znam točno).
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 19:40
Za sve koji su me kritizirali da nema novih fotkica...pa evo...

Prvo Clematisi

Nisam izdržala da ne snimim ovog ljepotana...sutra će se otvoriti do kraja..baš me zanima kako će izgledati...

Ovo je za Trišu...plavo,plavo...

Pogled na kamenjar

i još samo dvije slikice...

Da vas više ne gnjavim, to bi bilo to...U subotu i nedjelju je sajam cvijeća, pa ću još malo popuniti praznine u mom vrtu...

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 19:47
Krasni klematisi, a i ostalo je sve prelijepo
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 19:58
Klematisi sa svojim velikim i lijepim cvjetovima su prekrasni,a kamenjar i sve cvjetnicesmile55
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 21:53
Hej draga, pala sam pod stol. Najprije me ubiješ s klematisima, pa nemam pojma kako sam ostala samo na jednome, a onda ova plava ljepotica, još kad bi znala kako se zove (možda lithodora heavenly blue) natalija ju je prepoznala u likinom vrtu.

Sve ostalo je naj, naj, naj naj - ma prva liga.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.