Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 71> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Voća,povrća,cvića-svega ima kod tebe,a imena biljkica
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lora možda je do zemlje ili sojinog brašna ![]() Ma narast će i tvoje, znaš da sa biljkama nikad ne znaš kad će nas iznenaditi ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Tako da znaš, hoću svoj /tvoj Clorophitum natrag.
![]() Moj je žgoljav
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šmrcko ja tek sad došla, misleć' ma nema još puno toga stići ću pogledati. Kad tamo svašta! Ideja sa slajdovima s kojima si napravila rekapitulaciju radova.... svaka čast. A tek što će biti ove godine kad nikne sve ono posijano u uredno sređenim gredicama!
![]() Vas ste dvoje stvarno posebni.Prekrasno ste to sredili!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Smrčko, skidam kapu! Puno obavljenog posla. Imaš zemlje, imaš volje, bit će to prekrasno.
|
|
![]() |
|
Hvala cure na lijepim riječima ![]() Najbitnije mi je da se ogradimo i da pljucnem na teren kao svoj gazda. Ograda se upravo pravi ![]() Baka kad nikne sve poželjet ću pasti u komu i prespavati ljeto, kad se samo sjetim vode ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ajme Smrckić kolko ste vi posla napravili
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da Flavijica hrpa posla, a kraj ni na vidiku
![]() U vezi vrta sve sama obavljam, čak sam svu obavezu oko vode preuzela. Razlog je da MM napravi i završi betoniranje stubova i postavljanje ograde. Hvala na pohvalama ![]() Jelda da mi je klempo lipi, nadam se da će narasti i biti maneken ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kako si ono rekla: lijevo - desno ma i gore dolje sve ti je zdravo i napreduje. Ono što je crklo ove zime, možda i bolje da je. Ovoga što je ostalo ima toliko da će ti biti lijep balkon i da ćeš imati prekoviše posla.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Dobro je da si bar nešto otpeljala (ili ćeš tek) biljčica na vrt, vidim ja da ti opet imaš doma šumu Striborovu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo me od početka opet kod tebe. Zaista nemam rječi kako to sada izgleda, predivno - bravo za vas dvoje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Djevojčice - lepeke slikice si nam stavila! Bravo za balkon, a bravooo!! za tvoj vrtić u planinama!! Onaj cvijet zove se crossandra undulaefolia i jako, jako je lepeka!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala cure na posjeti
![]() Ma Hoja žao mi je nekih biljaka od prošlu godinu, najgore ne znam koliko ću čekati da se potvrdi smrt biljke, vjerojatno do jeseni ![]() Bungica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anaida prvo sam mislila da nije hibiskus ( iz mog velikog znanja biljaka ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
čuvaš popis ili mrtve biljke
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ej Smrčko, jedamput davno stavljali su cvijeće na spomenik palim borcima, pa držali govor, a kako se u to vrijeme stalno klicalo - živio ovaj, živio onaj, jedna žena je uzviknula - živjeli pali borci!
E pa živjeli i tvoji pali borci |
|
![]() |
|
Hvala im za prošlu godinu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Šmrcko vrt je baš krasan, ovo sa slajdovima mi se posebno sviđa..Ako trebaš još ruža ja ti imam crvenu i rozu još pa ti mogu poslati
|
|
![]() |
|
Hvala Stefki ali za sada je dovoljno , kad budem planirala proširivati ružičnjak javim ti
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |