natalija - razmjena, potraga... |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tražim
lukovice Zephiranthesa (Rain lilly) tj. kišnog ljljana,
mjenjam ili kupujem ako ih netko ima i voljan je za razmjenu ili ako ih netko negdje vidi u prodaji da mi javi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lani sam probala s grančicom i nije mi uspjelo
![]() čak nisam uspjela razmnožiti niti svoj bijeli p.s. gauru imam, plumbago imam, mimulus imala i opet mi je propao, ne voli me pa odustajem od njega... za sada ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
hehehehe...na zidu pored "Mrkve"...ja znam za onaj na zidu pored " Stila" ( bivšeg, sad je to neki kapetan čini mi se)...kako smo samo dobro snimile gdje je što...
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Plumbago imam na otoku ali je stalno bolestan(suše se grane pa rastu nove,što bi to bilo?)A inače,mislim ako nisam nešto krivo snimila,ima ga na Meladi u zidu ispred"Mrkve". |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
frida moja - ko će meni, ako nećeš ti...
![]() šetnju bi mogle dogovoriti ![]() imala sam bijelog - kupljen prije 2 godine u rasadniku, ali propao mi je ove zime moram viditi što nina divani ![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Imam ja plavi vranjemil za prodaju, dogovor na pp ako hoces, star oko godinu dana.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
..inače, moja je kolegica lani kupila u kauflandu mali plumbago u tegli...rekla je da joj je uspio u vrtu...možda bude i ove godine...
|
|
![]() |
|
A što da ti napišem..gauru nemam pojma kako izgleda...plumbago ( vranjemil) nemam, ali znam gdje ima
![]() |
|
![]() |
|
ne mogu vjerovati da nakon tjedan dana nitko ništa nije napisao/komentirao, a kamoli ponudio na razmjenu/prodaju...
![]() |
|
![]() |
|
imam tri biljke na spisku stvari koje bih željela nabaviti, možda ih netko od vas ima viška pa se uspijemo dogovoriti oko trampe - mimulus trajnica
http://www.natureathand.com/Main/Gallery/Mimulus_aurantiacus_7258.jpg jednom sam ga imala i nesretnim slučajem ostala bez njega (nešto ga je prelomilo kad je bio u punom cvatu) a ja ga nikako ponovno naći |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |