moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 38> |
Korisnik | |
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala, hvala! dragoljubi su mi ljubimci. na žalost sad krasno cvatu, ali po ljetu i vručini bez obzira na zalijevanje nekako propadaju. a campanule kod mene i rastu samo iz zida! pokušala sam ih presaditi u zemlju - neče!
Misty, slažem se, i ja već godinama pokušavam nešto napraviti - ali problem je moja fizička snaga pa teško ide... a i preveliko je.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
super mi je kada čuvarkuće rastu ovako na zidvima ili iz pukotina, ali tebi i campanula raste iz kamena
![]() ![]() bravooo hamaraa ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
joj kad vidim vaše dobijem komplekse! ali hvala vam!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Šta ti pričaš da te je previše,imaš tako lijepe cvečke da bi bilo grijeh ne pokazati ga nama
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma tko bi uopće zapazio drač pored ovog lijepog cvijeća. Zaista imaš prekrasno cvijeće i raznoliko i rascvjetano, i .... ma sve naj.
|
|
![]() |
|
još mi samo fali jedan macan na dvije noge i s jakim rukama! jer ja sve slikam da ne pokažem drač koji naravno nisam u stanju držati kako treba
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da se nisi usudila više kukati: kao nemam, pa porezali, pa štojaznamšto.
![]() Imaš prekrasnog cvijeća, vaze su ti super, grmlje.... ma divota jedna!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Blago tebi, na tako predivnom prostoru zbilja raskoš biljaka. Dobijene, kupljene, uzgojene, nije niti važno predivno je sve, a vjerujem da ćemo sa uživanjem sve to pregledati kad budemo kod tebe, a ponešto i užicati - no to je već tradicija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() jako ih je potukla kiša
![]() terasa pogled iz vrta
![]() ružmarin je skoro ocvao
![]() moji ljubimci
![]() dragoljubi, žuti i narančasti, počinju cvasti
![]() i ruže se ozbiljno spremaju
![]() druga...
![]() treća... ostale drugom prilikom
![]() još jedni klinčeki
![]() i još komadić kamenjara...
sad idem saditi jučer dilanu travu
![]() |
|
![]() |
|
mene ili nema ili me ima i previše!
![]() ![]() kamenjar se još mući da opstane, ali ima nade
![]() ![]() donji dio mediteranskog zida
![]() detalj
![]() božuri samo čekaju sunce
|
|
![]() |
|
iskreno, ne znam! tj ne znam jesam li ga kupila lani u Decori ili dobila na nekom "dilanju trave"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() Di si samo to nabavila? I kako se zove?
Da nije slučajno tradescentia ili tako nekako ( mislim da ih imaju u decori)
|
|
![]() |
|
a ja iz tvog u svoj
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Evo me opet, što mogu, jednostavno volim tvoj vrt!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zavirila i ja k tebi i posljednja me slikica orhideje "s točkicama" oduševila...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
pojma nemam! tek što se nije rascvjetala, stavit ču je opet, možda se darodavac (mislim barem da je to bila Jagoda) sjeti pa otkrije i nama!
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Ova frana koju ti je netko tutnuo u ruke, a ti u zemlju me je jednostavno oduševila!!! Što je to?
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ja jednostavno neznam što bi izdvijila,ne migu ništa!Prekrasna priroda,cviće,loza i na kraju slikice otmjenih orhideja,prema kojima imam posebno poštovanje
![]() |
|
![]() |
|
evo još malkic...
![]() makar se gospon Ivo jako trudio očistiti zid od "drača" srećom nije uspio!
![]() ![]() male, skromne, drage
![]() grana koju mi je jesenas netko tutnuo u ruke, a ja u teglu, pa sad u zemlju...
![]() calistemon opet cvjeta
![]() i nešto što je ostalo od lani i preživo!
![]() i mali ukradeni kaktusić
![]() ![]() ciklama se neda!
![]() ostići novo posađeni - al je sve jako stukla kiša
![]() ![]() i pelargonije isto...
![]() loza ide super
![]() i na kraju bijela...
![]() i ljubičasta orhideja
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |