Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - frida nudi - traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

frida nudi - traži

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 11>
Korisnik
Poruka
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 01:10
 može...toga bar ima za izvoz...i tvoju adresu imam...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tanjica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 235
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanjica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 01:35
ok, super Thumbs%20Up
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 21:41
ima li i za mene pepeljuge i santoline?
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 22:52
frida nažalost nemam ništa s tvog spiska želja  (imala sam grmić obične waiglie sa zelenim lišćem, prekrila ga je lonicera pa i ne znam je li još živ, ali mogu ga pokušati pronaći i provjeriti ima l koja grančica za škapulati),

ako ima još viška donatice i bijelog ostića bilježim se sa štovanjem Wink 
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 20:58
 Naravno, natalija...to ce samo ubrzati dogovor za kavicu Wink
Donijela sam večeras punu crnu kesu reznica..ne trebam ti ni reći što mi je MD grintao cilim putem...ali, lako ćemo mi s njim što se tice cvića...
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 21:00
White, bit će i za tebe....imam adresu...
Na vrh
DANČI View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 378
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje DANČI Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 08:07
ja bi ako je ostalo ivančice i santoline..ja ti mogu poslati lističe ljubičicaSmile
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 11:48
Danči pošalji mi adresu....
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 20:05
Originalno poslano od člana frida frida napisao:

White, bit će i za tebe....imam adresu...

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 00:40
  Ima tko kakvu mladicu japanske dunje? malecku, malecku smile143
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 11:44
imaWink
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 11:56
ahhahaahhahaha....nisam ni sumnjala...smile79
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 21:21
Frida, nisam sigurna ali mislim da moja svekrva ima ovu peperminiju, sutra ću poslikati i poslati ti da vidiš. Ako je to, onda ti šaljem. Također ti mogu poslati i nešto listova ljubičica, ali za sada su samo ljubičaste, pa ako želiš reci.

A ja bih molila ako još imaš donatica i jedan bijeli ostić.
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 22:27
imam jednu ljubičastu ljubičicu, koja ne cvjeta pa za sad nek ostane na mom pokušaju da je natjeram na cvjetanje...peperoniju ću rado udomiti ako imaš...
reznice ti mogu poslati tek poslije drugog vikenda jer sam podijelila sad turu..donijeti ću iza 1. svibnja....na otoku mi je to cvijeće, ali zabilježila sam te...aj pošalji mi i adresu

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 21:03
Originalno poslano od člana frida frida napisao:

Ima tko kakvu mladicu japanske dunje? malecku, malecku [IMG]smileys/emot27.gif" align="absmiddle" alt="smile143" />

šalji adresu,imam je
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 21:04
hi, vidim da ti je shasha obećala,pa javi mi
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 11:51
 Imam zelenu agavu koju bih trebala udomiti..već dvi godine mi se muči na balkonu u pitaru i stvarno više ne može ovdje ostati...agava je velika oko pola metra tako da bi bilo vrlo zgodno slanje po autobusu...ako je želi netko neka se javi...
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 12:17
Frida ja bih voljela udomiti tvoju agavu.
Odakle si da vidimo kako bi se mogli dogovoriti o slanju.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 12:23
ajmo na pp
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 10:19
Tražim: Lewisia cotyledon

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.