Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 165> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pelargonije i tvoja konbinacija su se rascvjetale,a i sve ostalo je super
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Teško je nešto posebno izdvojiti, sve je lijepo rascvjetano i puno boja.
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Pozdrav Bromelija
![]() Što reći, prekrasno je sve ali mene zanima ovo žuto što si napisala ako se dobro sjećam dolar-jel to ono što je Lantana prozvala u nedostatku informacija žuta kamenjarka ? I sad ispadam na kraju nepravedna što sam samo jednu biljčicu izdvojila kad mi se u biti sviđa sve što sam vidjela ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ne javim se uvijek, ali često svratim u tvoj vrt. Moram priznati da malo i špijuniram
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
dobre su ti tegle za olijandere,gdje si ih nabavila?
a one male karanfiliće obožavam,šteta što se ne vidi prava boja na slici (probaj slikati ujutro ili u sumrak) ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Puno lijepog cvijeća, a koliko još čeka red za cvatnju, bravo koliko si toga posadila, i meni se kao i Mari sviđaju pitari za oleandra, slikaj ih malo blize, baš su super...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno ti je cvijeće
![]() Tvoj klemić se razrastao, a moj Multi Blue se sav dao u cvjetanje. A Pillu isto ne raste , ali je pun pupova. Možda će mi rasti iduću godinu ako ih porežem kako treba ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Puno lijepog cvijeća kod Bromi tebe ima ...Sprekelija je nešto novo, još nisam vidijela, neka kombinacija ljiljana i amarilisa, vrlo lijepi cvijet...Klematisi kreću u cvatnju, kakav je onaj novi pixie, je li bijeli ili ...? Iznenadila me je tvoja bijela ruselija, koja je jako bujna i već cvjeta. Gdje si je držala do sada?Moja crvena tek sada baca izdanke, do nedavno je bila mrtva....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Već sad imaš cvijetnu oazu. A kako si "pošlihtala" vaze bit će to pravi cvijetni raj uskoro.
Prelijepo.
Ja se ne bunim na boju karanfilića jer osjećam dotuda miris
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
super... lijepo je kod tebe...
|
|
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Hana, duda-lave, Triša, MIRA021, LUCY, FORZICIJA 2005 - Hvala što obilazite moj mali vrt
![]() ivna- u pravu si što se tiče dolara vidim da si i ti nabavila prekrasan je misty- da ja čekam sa kavom terasa je spremna mari 5510 i lantana tegle sam kupila, betonske su i nisu bile skupe a ja sam ih obojala bojom za beton smrcko prekrasni su ti klematisi jagoda - ruseliju sam držala u toploj sobi na prozorskoj klupici i zato je tako lijepa, a one velike nisu stale u prozor i dosta im je grana pocrnilo ali tjeraju nove toni, baka kockavica, sara svima šaljem jednu veliku pusu ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Drage moje moram vam se pohvaliti i ove godine sam posijetila sajam u Ludbregu bilo je predivno kako cvijeće tako i moje malo društvo....što reći nego da smo uživale....drage moje hvala vam još jednom na ugodno provedenom danu
![]() ![]() nebojte se stale smo i nas pet u auto, istina malo na knap ali smo uspijele i u krilu je bilo cvijeća ponovila sam se sa nekoliko biljaka....kao prvo ova predivna fuksija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i za mene do sada nepoznata biljka Impatiens niamniamensis![]() ![]() ![]() našla se je tu i jedna bugenvilija ![]() ![]() zatim jedna koraljna zvončika ![]() vrtna orhideja ![]() i tri hoste ![]() ![]() ![]() uspijela sam nači i gaure ![]() ![]() i delphinijume ![]() ![]() i ovaj zagrbčanac...hvala prijateljice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Dugo me nije bilo kod tebe, a ti ne miruješ. Napunila si već ovo bogato carstvo novim i predivnim biljkama. Bromi, mislit ću na tebe ljeti u kasne večernje sate dok svi u mojoj okolini spavaju, a ja zaljevam cvijeće i vrt u kasne noćne sate |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ajme lipote
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa da si se nakupovala, jesi. Ali sve odreda krasno. Posebna mi je ona fuksija. Volim kad vidim nešto novo, kao onaj impatiens ...hm, kako ono?
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
o pa fino si se ponovila,fuksijica je krasna
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Kako lijepa fuksija!! Takve boje obožavam. Ružičasta gaura je i na mom popisu želja. Molim te slikaj je i dalje, želim vidjeti kako napreduje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |