Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 243> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve ti izgleda stvarno predivno..meni se posebno sviđa kombinacija bidensa i million bells-a
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo mene opet u tvom vrtu,tako si sve lijepo uredila,a one crvene i žute ruže
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super ste svi, uvijek mi dobro došli, da ste neki bar malo bliže pa da možemo sve to i u živo bilo bi još bolje, no veseli me ionako.
Otok i Anaida baš se veselim toj mirisnoj grahorici, već sam je presadila i stavila joj neku penjalicu na balkonu pa neka se širi. Pročitala sam da je jednogodišnja i to je baš ono što mi treba za neku kombinaciju na balkonu.
Evo ovu sam biljku danas kupila, a isto ne znam što je to, stavila sam doduše u prepoznavanje, ali ako netko opet zaluta u moje dvorište moža mi reče što je to.
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
triša krasna ti je ova streptokarpa - plavo u visećoj košari
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
vratila sam se par stranica unatrag i stvarno ti je sve cvijeće lijepo, a vidim da si se lijepo ponovila
sve ti je zeleno, šareno, veselo... vatromet boja i pravo proljeće kod tebe |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Posjetila sam tvoj vrt i divila se cvijeću
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Koliko samo cvijeća!! Ona žuta ruža je predivna.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Lijepo ti je sve procvjetalo Triša...Ti si kao ja, stalno donosiš nove biljke u dvorište koje je već krcato..Ono što ti i ja imamo po broju biljaka bilo bi skoro i Korjenki previše....Ruže su u punom sjaju, pod hitno moramdoći do tebe da ih vidim u živo...Opet lijepi noviteti...Ona plava puzavica je kao i moja koju sam dobila od Lane, ali još uvijek ne znam kako se zove.Ako pronađem naziv, javim ti...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Je šetam potajno i ako ti štogod pofali ja sam ukrala!
![]() ![]() ![]() Ma koliko toga imaš ne bi možda primjetila.
![]() Sve je prelijepo ali ruže ipak vode!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala cure, već me natalija razveselila imenom ove plave ljepotice, naravno da sam po svojim sistemima zapamtila ime strepto (od streptokok), a carpa (skoro kao capra-koza), i eto ispala streptocarpa - Lora će biti ponosna na mene, garant.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Legendo mojaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ovu strept-nekako
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ma, što reći........................osim da se divim...............
............ove tvoje ruže su zaista naj, naj!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Meni se sve sviđa
Fuksija jeli to plave boje ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uvijek lijepih plavih noviteta kod tebe, a ova streptokarpa je naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Trisa
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja san tako đeloza na tvoje ruže penjačice....
![]() ![]() Plava viseća ljepotica
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala svima neki će to vidjeti i iz bliza, a ja bih voljela kad bih mogla svih ugostiti i podjeliti tu ljepotu s vama.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Trišice, vrijedna moja, cvijeće ti je prva liga!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |