Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
curke hvala
![]() u vrtek je stiglo i par noviteta ![]() dvije nove hostice ![]() ![]() a društvo im radi prošlogodišnja koja se polako odmotava ![]() one kupljene nedavno su već dosta bile potjerale u najlonu pa sad malo kunjaju, ali potjerat će i one ![]() ![]() ![]() ova nekako najviše kunja i brunda ![]() ![]() stigle su i nove heuchere (uspjela sam slikati samo neke) ![]() ![]() ![]() ![]() ovo je moja prva heuchera ![]() ![]() moram i ostale uskoro predstaviti ![]() djetelina se oporavila od duge zime i polako počinje cvasti ![]() i bijela cvate ![]() ![]() Lantanin žuti iris pupa ![]() ![]() plumbago jedva izvukao živu glavu od zime...ošišan je i tjera polako nove listeke ![]() digitalis se napokon pokazuje jupiiiiiii ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako si se lijepo ponovila,a starosjedioci su se lijepo raširili
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opaaa, lepe cveteke si kupila a i ovi starosjedioci počinju pokazivati svoju ljepotu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Konte uživala sam šetati po tvom rascvjetanom "brijegu". Baš ti je prekrasno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Konte lijepa kolekcija hosti i heuchera, a bregi sve ljepši
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Za hoste i heucere
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hvalaa vam drage gošće
![]() tražila sam i napokon našla..slikice još dva nova stara ![]() ovaj iris me osvojio ![]() a bome i pakujac...sad je polako na zalasku ![]() i sad stvarno neeemaa više ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasno, sve u cvatu, a za iris nemam riječi
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nije ni cudo sto te iris odusevio
![]() |
|
![]() |
|
drage moje ja više ne mogu izabrati najdraži cvijet...sad su mi svi naj naj
![]() koja zaraza ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hostice(nove)imaju lipu boju,a pakujac iiris su mi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ha, ha, ha... zaraza... zgodno rečeno.
Moji irisi slabo mi idu pa se tvom divim!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
woow draga prekrasno...noviteti su baš prekrasni
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Iris je zaista poseban
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasan iris
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
evo me opet malkice u razgledavanju
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kontessa, puno toga me je oduševilo kod tebe!
.....ali onaj iris...........jednostavno prekrasan!
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Sve je jako lijepo. Primjećujem da si naklonjena nekim skupinama cvijeća koje se i meni jako sviđaju. Neki cvjetići su za mene novi a lijepi, moram ih malo detaljnije provjeriti.
![]() |
|
![]() |
|
curičke šaljem vam veliki
![]() radosnice...koje su to skupine? ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |