moj mladi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 28> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Magnolija uvjek se obradujem novom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
uh hvala vam mislila sam da sam previše slika stavila, stavljat ću nove kako šta procvijeta, a u vrt idem samo vikendom.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
krasno si predstavila svoj vrt |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Majda,već sam ti rekla da je sve super!A tek kad sve malo ojača i krene da buja,bit će prava džungla cvijetna!
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
dobrodošla, baš su ti lijepe biljčice, ....jedva čekam "cvjetnu džunglu"!!!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
magnolija dobro nam dosla u nasu veliku cvijetnu druzinu,imas zaista prekrasan i raznoliki vrt |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svega lijepoga kod tebe ima, baš me veseli!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
baš vam hvala svima, baš mi je bilo drago podijeliti s vama svoje oduševljenje proljećem i cvijetanjem u vrtu.
|
|
![]() |
|
FlowerLover ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
Dobrodošla!
![]() Biljke su predivne! I ja isto samo čekam kad će u mom vrtu šta procvjetati i malo se raširiti ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Magnolija, i ja ti želim dobrodošlicu
![]() Slika citisusa je prekrasna ali ovo što sam izdvojila ne umanjuje cjelokupnu ljepotu! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Oooo pa imaš ti svašta lijepoga. Bravo, nemoj nam to više skrivati!
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Bravo Magnolija. Divno je gledati rađanje jednog novog vrta. Lijep je i ovako u povoju, a kakav će tek biti kad malo "ojača".
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivno cvijeće imaš u vrtu.
Citisus je
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Još jedan novi vrt, baš me razveselio, bravo za sve, oksalis mi se posebno sviđa ima prekrasne listove.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
super komšinice
![]() Prezimi li ti citisus u vrtu . Meni u radnji rekoše da se kod nas mora unositi ili dobro zaštititi. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tako mi i treba...dođem nepripremljena i odmah me na početku dočeka ljepotica fuksija i to još stablašica
![]() pa onda naletim na predivne pakujce ![]() magnolija, sve pohvale za tvoj vrt ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Magnolija, dobrodošlica tebi i tvom vrtu. Svaki cvijetak u vrtu zaslužuje pažnju, a tvoj me oxalis primorao da se dva puta okrenem za njim.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ma majdice dušo moja -nemam rijeći i još kad postaviš one kaktuse -onda si sve zaćinila -voli te Niho
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hvala vam svima za lijepe riječi koje mi puno znače od ovakvih prekaljenih biljkoljubaca kao što ste svi prisutni.
triša ako nema kod vas ovakvih oxalisa samo reci mogu ti ih poslati. josipa ovaj citisus je prezimio već dvije zime u vrtu, a ja čekam tvoje slike i ljepotu nešto si mi zatajila.a zajedničku kaficu čekam. kontesa ovu fuksiju sam kupila neki dan u obi-ju nisam joj mogla odoliti bila 16 eura pa je snizili na 5eura. draga niho ona slika sa kaktusima je bila postavljena za tebe jer znam da voliš kaktuse, ali možda nije primjereno da je stavim u ovu temu jer to nije moj vrt. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |