Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čuvarkuća - Sempervivum
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čuvarkuća - Sempervivum

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 96>
Korisnik
Poruka
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 21:56
Kontesa sempići su ti prekrasniTongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 15:28
Veliki sam zaljubljenik u sempervivume. Ove stranice su za moju dušu. 
Na vrh
Fermina-Daza View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1594
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 23:40
Pa kad je tako Lucy evo i mojih sempića pa uživaj:

Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 10:17
ohoho, prekrasno draga, ovo je praznik za oči...
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 11:28
evo i mojih na druženje

Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 21:30
Kaj je to na prvoj slici to još nisam vidjela?
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 21:58
Fermina i rain, imate stvarno predivne sempiće smile39
sempići su mi se podvukli pod kožu iznenada..pojma nisam imala koliko boja i oblika ima i sada im jednostavno ne mogu odoljeti smile39

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 22:10
Mali kaktus,to je sempervivum.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 22:16
Mislim da ih većina nas ima zahvaljujući renee iz Ljubljane koja ih je nesebično slala.

Pogledajte tu ljepotu od njenih sempića:

http://sempervivum.sosblog.com/The-sempervivum-blog-b1-320.htm
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 23:06
Fermina-Daza, Rain, imate prelijepe primjerke.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 23:07
Fermina-Daza, Rain, imate prelijepe primjerke. [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" />
Sorry, zbog problema s internetom 2 puta je poslana ista poruka.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 08:53
Prekrasni primjerci.Hajde Rain svrati u moj vrt malo pa mi pokušaj reći što je ono crvenkasto u vazi skupa graptopetalumom? Baš me zanima, svidjelo mi se a ipak bih trebala znati nešto više...Hvala unaprijed.Big%20smile
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 13:47
Bila ja već sinoć u tvom vrtu,samo se nisam javila.To sa Grapto... ti je čuvarkuća,sigurno!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 15:24
Big%20smileHvala, meni se činilo, ali bolje provjeriti kod stručnjaka. Ja ih sad preko  Cvjetnog otkrivam... predivne biljke i toliko različitih vrsta!Big%20smile
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 22:33
Preko 4000Embarrassed
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 23:31
Fermina pa naravno da jedan dio zahvaljujemo
  renee...ona me i zaljubila u sempiće Big%20smile
također sam dosta toga kupila i dobila i sad već sve više imam ideju Big%20smile
super je kod sempića što se brzo razmnožavaju pa ih je lako mijenjati Big%20smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 21:53
Fermina, hvala na slikama. Baš sam uživala. Prekrasni su sempervivumi, doista uvijek živući. Imaš zavidnu kolekciju, a i lijepo si ih kombinirala.
I Rain se može pohvaliti lijepom kolekcijom.
Moja je kolekcija skromna, ne možda što se tiče broja, nego vrsta. Od Decore sam kupila sve što imaju u svojoj ponudi, a ponuda je skromna što se tiče vrsta. Rado bih kupila nekoliko vrsta, ali ne znam gdje. Možete mi dati savjet?
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fermina-Daza Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 23:35
Na ovim prostorima nema nitko tko zna više i ima veću kolekciju sempića od renee ( pogledaj na ovom dole linku!)
Stupi s njom u kontakt preko njenog bloga.Meni se , nažalost, izbrisala njena e-mail adresa.A ovo je njen blog:

http://sempervivum.sosblog.com/The-sempervivum-blog-b1-320.htm
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 23:44
Lucy,ako ti je zgodno,odi na Floraart,tam ti dolazi čovjek koji ima puno vrsta prekrasnih sempića,ja sam lani kupila hrpu.Ili pričekaj da moje bebice malo narastu,pa ti pošaljem kojega,tam negdje u rujnu.
Mene je isto Renee zarazila.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 00:21
Hvala Rain na brzom odgovoru, pokušat ću ih nabaviti na Floraartu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 96>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.