Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moderatorice,vanja hvala puno.
vanja ,novcanik sam prije obojila bijelom bojom.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Suuupeeeer..
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno,tanjur je odličan,novčanik je dobio super makeover
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mumice,,ti si me ponukala da i ja uradim dasku i meni se dopala ova salveta pozzz
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
najljepši motiv za dasku, prekrasni su ti suncokreti i bundevice
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Elza B.sto si navratila u moj ducan,jeste bašce probeharale,cesto pogledam na tvoj balkon....falis....drago mi je da ti je pogled slican,uzivaj,zasluzila si.
nisamo jos otvorili sezonu na balkonu ali bude...vazno je da sam ja sve pripremila.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Čini mi se da će cijeli Mostar doći na tvoj balkon!!!
A još sada kada su probeharale bašće nećeš se moći riješiti gostiju.
Divna ti je šćemlija, baš prava za taj balkon ( moj novi ima pogled sličan kao stari, pa uživam).
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Staroj kuhinjskoj dasci odlično stoji novo ruho!
![]() Baš mi se sviđa što nikad ne znam šta ću iduće vidit kod tebe, a štagod bude-odlično je! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
fine moje hvala puno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
majstorice moj naklon,
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
.a ja ne vidim ovaj zadnji rad.. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
savršeno saro,predivno je,dvostruki decoup.na zdjelici sa makovima!krasna je a boca je više nego dobra!ludilo!ti činiš čuda!
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
bravo saritice, pravi si umjetnik
![]() |
|
![]() |
|
hvala puno svima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Mala slatka klupica...
![]() Ove druge salvete si super iskoristila ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sarita, reći ću ovo:
![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |