Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Za ljubav nije kasno
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Za ljubav nije kasno

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 17>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 20:43
Ovo je tacna za najdražu tetu u jaslicama, koju moj unuk obožava, a slijedeće godine je veliki dečko i ide u vrtić, pa će joj to biti mali znak pažnje.
kao i uvijek, u prirodi je puno ljepša, ali, kako su mi objasnili, bez profi aparata nema dobrih slika.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 00:39
Izdvajam zeleni tanjur bajkovitog motiva i odlične izrade.
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2010 u 22:14
Hvala vam cure na pohvalama, malo rjeđe svratim na Forum i nabrzinu ga pregledam, jer me uhvatio gadan išijas već mjesec dana.
Ipak sam uspjela napraviti neke sitnice, samo da slikam, pa ću vam pokazati.
Na vrh
SandraST View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 90
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SandraST Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 23:18
Prekrasno, ne znam koji rad bi izdvojila.... ma svi su prekrasni....
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 22:28
....draga Elza, konačno su pritisci oko Flore gotovi i sad ću se posvetiti pregledavanju galerija, onako za dušu  ....i prvo sam svratila do tebe, vidim bila si jako vrijedna... prekrasnih stvari si napravila, tanjuri i zdjele svi redom prekrasni, možda mi je za mrvičicu najljepši onaj s vilom u šumi, baš poseban motiv  ...ali kuhače, tj. lopatice za brašno su preslatke, odlično si, kao i uvijek, posložila motive, osjenčala, oduševile su me guske, ali svaka za sebe je posebna i odražava tvoju iznimnu likovnost.... očarana sam Love%20You
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 14:34
draga elzice ove kuhače za brašno su nešto posebno jer još nije viđeno, a tanjuri su baš predivni, sviđa mi se tvoja dorada, prava si majstorica nema štasmile72
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 01:27
ElzaBuba,sve je prekrasno,ali...motivi grožđa me privlače(naša žilavka i blatina)a tek trešnjice kao da su tu stigle s naše Bune,ja sam ih danas nazdravila,nisu baš slatke,ali mi drage jer su prave.
Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 22:36
Ispravak: imam a ne imama..baš sam blesa!
Apsolutni favorit mi je ovaj zeleno bijeli ormarić...savršen!!!
Na vrh
lollipop View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollipop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 22:35
Prvi put gledam tvoju galeriju.. i imama samo riječi pohvale!!!
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 21:49
na moju veliku žalost tek sad vidim ovu prekrasni galeriju!
Sad ispravljam grešku.
radovi su prekrasni, ne mogu izdvojiti baš jedan posebno sad ovaki na brzinu jer bi to povuklo još neke druge koji mi se sviđaju i nabrajanje bi se nastavilo.
Ono što mi se jako dojmilo i što mi se sviđa je da je svugdje neka priča, odlično sve dorađeno,  a također sve kompozicijski štima.
baš sam oduševljena i rado ću svraćati kad god stignem da se divim novim radovima.
smile58
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 18:52
smile39niz tanjura i kuhaca, fantasticni motivi, majstorski doradjeni, braaavooo!!!smile169smile78
Na vrh
katarina77 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 18:07
eto samo toliko mislim da ovi smajleki sve govore
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 15:28

Cure, hvala na komentarima, kuhače sam samo uredila, jedan gospodin ih je imao godinama u podrumu, a budući da ima turističku agenciju palo mu je na pamet da ih stavi u promet. Do sada sam ih puno napravila, a kaže da ima još zaliha, pa će biti posla.

Illuvia, sve su to tanjuri, neki su stakleni, a neki glineni.
Zelena vila je je print, a budući da je moja kćerka luda za njom, bio je prvobitno namijenjen njoj, ali ispalo je da će završiti tko zna gdje. Za nju će biti drugi.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 13:47
da ne povjeruješ!Ovo je prava eksplozija radova i to predinih radovatako dobro ukomponirani motivi!svaka čast majsorice!Thumbs%20Up
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 20:55
aaaaa... i ti imas Gertrudu/e... joj sto volim tu salvetu s guskicama... a jos kad je tako dobro uklopljena... ma odlicnr su sve kuhaceTongue
Jesu li ona prije kuhaca tanjuri ili zdjelice? Oci su mi ostale na onom zelenom s vilom... molim te jel to salveta ili print... prekrasno jesmile71
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 19:25
draga Elza B. ne znam sto bih izdvojila sve je tako divno,vratila si se u velikom stilu,cestitam.smile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 18:51
Mislim da sam prvi puta posjetila tvoju galeriju ,i od sada ću  to sigurno raditi češće jer nikada nisam vidjela ljepše kuhače za brašno .Prekrasne su i zato je suvišan svaki komentar....originalna ideja.Tanjuri su naravno isto krasni ali ja sam poludila za kuhačama..smile141,gdje ih samo kupuješ.
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 17:52
Baš si se raspištoljila!
Krasni radovi!

Ja ipak izdvajam tanjur sa grožđem i onaj sa ribicama - baš izgledaju kao da plivaju u moru.
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 17:24
URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/decoupage/vaza___cvijece/10002.aspx][/URL]

Mislim da je ovo već previše,ali znam da nećete zamjeriti, sada ću malo vas gledati
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 17:14
URL=http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/decoupage/kuhaca_za_brasno/9995.aspx][/URL]

Više vas ne ću gnjaviti sa kuhačama.
Ispričavam se što su slikane pojedinačno, ali više nisu kod mene, pa ih nisam mogla bolje složiti za forum.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 17>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.