Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 43> |
Korisnik | |
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme kako predivna ruža penjačica, preeeeeeeeeeeeeeeeekrasna!! Ja sam nedavno posadila prvi put dvije ruže penjačice kod sebe uz ogradu, lijepo su se primile i listaju tako da sam sretna ko malo dijete. Kad bi bile i upola lijepe kao ove ja bi bila zadovoljna!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Springy, ija....ija......da je barem moja !?
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ponosna na svoje sparaxise prvi puta u mom vrtu...
![]() ![]() I clematis westerplatte posađen prošle godine koji je napokon otvorio svoj prvi cvijet... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Prekrasno.....nisam još upoznala ovo cvijeće !?
![]() |
|
![]() |
|
Hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
springy i trebaš biti ponosna na tako nešto...zanimljivo izgleda kao da su dva cvijeta
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
mrvica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
nadam se da ću i ja jednom imat klematise, sad na žalost još ne mogu al želja mi je. A ova crvena ruža penjačica...sto je ovo?
![]() Ma predivno!!!!
![]() |
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
ikrokar, baš ti zavidim na tako prekrasno susjedstvo.
![]() mrvice ![]() spryngi clematis ti je ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a evo i malo slikica lupina, koji mi je sada u početnoj fazi cvatnje, najljepši ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jedva čekam da i moj clematis izgleda tako bogato rascvjetan, a na dobrom je putu...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
ovi moji su posijani pošle godine,tako da im je ovo prva cvatnja. ako će biti sjemena mogu ti ga poslati, u slučaju da ga ne nabaviš prije.
|
|
![]() |
|
To bi bilo super! Baš ti hvala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Proljeće svima donosi puno vrtnih radosti. To dokazuju i vaše slike. Cvijeće vam je baš lijepo. A ona kamena kuća s ružom penjačicom je prekrasna.
|
|
![]() |
|
digitalis
![]() lupino ![]() ![]() božur ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dajte još malo se potrudite na ovoj stranici portala......želim više svježih, sada proljtnih cvjetova.....!?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |