Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 39> |
Korisnik | |
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I još nešto...one velike, prekrasne, žuto-naranđaste anđeoske trublje, baš kao i hibiskusi, smrzli su mi se ove zime u garaži...šmrc...ubilo ih je onih para dana, kad se temperatura spustila na -20 stupnjeva...
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
White, taj pakujac sam kupila prošle godine na sajmu cvijeća kod nas u Brodu (u tvrđavi). U međuvremenu sam posijala pakujce, sad su još mali, ali nadam se da ću ih do slijedeće godine imati jako puno...ne znam kakvi su, jer sam sjeme dobila.
Otok, nisam znala da se to zove japanska mirta, rekli su mi da raste u trokut i da bi je trebala malo zaštititi preko zime (ako mislimo na istu biljku). Jednu sam kupila u OBI-ju ove godine, a drugu, sličnu biljku sam kupila na sajmu...sad sam i ja zbunjena... ![]() Kad se vrijeme proljepša, malo ću ih bolje proučiti. kat.rea, ono između perunika, ljubičastih cvjetića, je iglica (geranium), koraljna zvončika i ostaci tulipana...ne znam baš na što si točno mislila. A moj najljepši cvjetak je dobro, čuva moje cvijeće i prati me po dvorištu dok se bavim cvijećem (čitaj, smeta mi) ![]() smrcko, alisa, Flavia, baka, otok, bergenia, niho, rosa2, gioiaa, Lantana, Mira 021, lucy, anči39, stefkaja, kontesaa, hvala svima za komplimente...sorry, ako sam nekoga izostavila...kiss, kiss! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Neću sve ponavljati ali nemam riječisvaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I novo i staro...............meni je sve super!
Priznajem da dupli pakujac vidim kod tebe prvi put i jako, jako mi ssssviđa!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno!
Ono nešto novo je cuphea ili japanska mirta |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Stvarno je pogodila pravi komentar!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
evo citiram samu sebe,vidim po postovima da je ta moja djetelina dupli pakujac ![]() ![]() ali ipak me zanima gdje si ga u Brodu našla? |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
dado klemici su ti fantazija
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
I mene su douševili clematisi,pa irisi,pakujci,šeboj..Sve je predivno!!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Dada, baš sam se iskreno razveselila tvojim klematisima, divni su ti svi, ali najljepši od svih po meni je ipak Dr. Ruppel! Dupli pakujac kao tvoj danas vidim prvi puta, i to na dvije teme, i kod tebe i kod Dude-Lave. Sve je prekrasno i novo i staro i plavo, a bome je i kamenjar divan.
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vrt ti je prekrasan, dizajniran. Puno svega, raznovrsno i ničeg previše, savršeno ukomponirano
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve cvjetno,veselo i razigrano,a makro slike su prava čarolija
![]() |
|
![]() |
|
White ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 23 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 207 |
gdje si kupila ovu kao djetelinu s duplim roza cvjetovima?
prekrasna mi je |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
dado susjedi nek gledaju,a ti nemoj da cekamo predugo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Clematisi su me oduševili |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasni clematisi, one makro slike u posebne, puno lijepog cvijeća, i sveukupno jako lijep vrt
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Evo i ja sam se priključila ekipi u šetnji tvojim vrtom. Stigla na vrijeme, baš na seriju novih sličica. Pregledala sam tvoj vrt. Cvijeće je prekrasno, skladno raspoređeno. Vijugava vrtna stazica je za 5+.
|
|
![]() |
|
Evo još nekoliko novih fotkica
![]() ![]() Nešto novo... ![]() nešto staro... ![]() nešto plavo...ne, ne udajem se ponovo...jednom mi je sasvim dovoljno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nekoliko makro fotkica...te su mi najdraže ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Šećer na kraju... ![]() Eto, drage moje...sad moram čekati da još nešto procvjeta, pa da se ponovo prihvatim fotoaparata...susjedi me već čudno gledaju ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Woow, napokon slikice..ma sve je krasno ali clematisi..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |