Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala Felina,sestra je presretna,hvali se,salje e-maile da pokaze prijateljicama.
nisam na novcanik stavila puno boje,racunala sam da bi se mogao ljustiti,stavila sam lagano 3 sloja laka da ga zastitim...pa vidjet cemo...na koncu nije nista vjecno.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Stolice su lijepe uredne , fine . Mislim da će ti sestra biti jako sretna.
Posebno bih izdvojila novčanik . Stvarno izgleda kao neki modni iz skupog dućana. Samo se nadam da nisi stavila puno nanosa boje, jer bi ti se mogao oljuštiti kao meni moj rokovnim. |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
fine moje hvala na posjeti i lijepim komentarima.
lolli-novcanik je kozni(prilicno star ali ocuvan) bojala sam akrilnom bijelom bojom,ljepilo za decoupage i lakirala nekoliko puta bezbojnim lakom u spreju....e sad koliko ce on trajati??????-nemam iskustvo.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
za stolice mogu samo rec fantastiscno a za novcanik nemam riječi kojom bi opisala kako mi je dobar
|
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Čime si bojala novčanik? Odličan je.. i koje ljepilo si koristila? Jesi li ga čime premazivala poslije? Baš mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Dobra ideja.Imam u kćerinoj sobi sličnu stolicu već ofarbanu u bijelo.A imam i onakav ćup.Dali od njega napraviti nešto ili ne...hm...Vjerovatno da!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
predivne4 su ti te stolice i jako lijepo se uklapaju u pejsaž
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
stolice su odlične
![]() |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Lipa kućica u cvijeću, a lipe stolice pun pogodak za nju..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
jako lijep tanjur s jaaako lijepom salvetom, jednom od mojih favorita
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
saru,ovo je predivno!jeli ono tanjur?a novčanik savršen-a je li bar pun?
![]() |
|
![]() |
|
drage moje,toliko sam sretna zbog vasih komentara,velika hvala svima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Kažu da nikad nije kasno za novi početak,pa tako ni za tvoju umjetnički dar.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Saro, stvarno si umjetnička duša
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve što napraviš genijalno je, prava si majstorica za sve, imam i jedan stari novčanik ali se ne usudim radit jer ne znam kakav je postupak na takvim stvarima, kakva boja, kakvo ljepilo i čime zaštitit .....molim savjet
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Saritaaaaa!!!!
![]() Tanjur i novčanik su genijalni! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ajme sara draga koliko ljepote kod tebe.......jako ali baš jako volim onu salvetu koju si stavila na dasku........neobična daska sad živi neki novi život.....
![]() još jedna predivna salveta je ova koju si stavila na tanjur.........voće na rukopisu.......sviđa mi se kako znaš izabrati pravo motiv za određeu stvar....
![]() a novčanik je prva liga,krasna salveta i odlično napravljen
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 137138139140141 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |