Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140 172> |
Korisnik | |
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za tvoj zadnji rad
![]() ![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
draga moja sarice imaš predivne radove i toplo se nadam da će ih i drugi prepoznati i da će izložba biti plodonosna
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
radovi su ti prekrasni, želim ti puno uspjeha i prodaje!!!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
mare dm.,Elza B,rose hvala od srca
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja potpisijem maru d.,kutija je jednostavna i ljepa,naravno ovo je komplimet jer manje je više! sretno na izložbi!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Saro, čestitam ti na izložbi. Sigurna sam da ćeš oduševiti posjetitelje!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jednostavno i lijepo!
![]() Ono "jedostavno" je kompliment, ja sam pristaša tog stila...možda mi se ne radovima uvik ne vidi, al jesam! Želim ti puno sreće na izložbi (i prodaji, naravno). Kod nas prolaze kinezi, japanci, itd. i škljocaju fotićima.....prava kinoteka! ![]() Mogli bi šta i kupit, a ne samo slike nosit kući ![]() ![]() ![]() ![]() Na sv.Duju u Splitu je bilo bolje...naš svijet najbolje kupi, ipak, a turisti...male stvarčice...male... |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Ja ti držim isto fige jer prekrasnih radova imaš.. Sritno.. |
|
![]() |
|
Kiko,Biljo,mare dm.puno puno hvala.
Biljana ,bila sam marljiva stvarno ovih dana,imat cu u Neumu u hotelu "Sunce" malu izlozbu svojih radova.pa mi drzite fige da mi to uspije.Nocas sam legla u 2 sata,jos sam neke stvarcice uradila pa bit ce valjda i neke koristi.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Stolice po mom ukusu, cvjetne, a malo toga-al, ništa neobično za tebe da si ponovo napravila nešto predivno...ma više mi te dosadilo hvalit.
Ma sve ti je brate fantastično-čegagod se dohvatiš, napraviš nešto izuzetno! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Stolice, novcanik, odlicno izgledaju, bila si jako marljiva, bravo sarita banana
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Stolice na pravom mjestu,super izgledaju.
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
vidi se i na fotkama da nije bijela u pitanju
![]() malo mi je jasnije ak su na slici pošmirglani primjerci prije uređivanja, makar mi se činilo da ima još laka, ali to se drvo sjaji vjerojatno, hvala na odgovoru ![]() |
|
![]() |
|
drage moje hvala na posjeti i pohvalam
kami,stolice na slici su posmirglane,nisam ih bojala u bijelo(tako izgleda na slici)nego u boji slonovace.
|
|
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Jako mi je drago vidjeti ovako uređene stolice jer me 3 takve čekaju, a ideja za njih 5 put više, vremena 5 put manje pa čekaju neke rođendane i proslave
![]() Baš si ih uredno uredila, ja (naravno ![]() ali sviđa mi se što izgledaju tako pedantno i elegantno... ![]() Frendica je jednu takvu uređivala isto u bijeloj boji, ali s oker podlogom u crackle pukotinama i samo 2 manja šumska motiva i odlično je ispalo... Nego, imam identičan model stolaca (to su vrtićki stolci), ali su moji više oker boje i popucao je lak i dio boje, a ispod je čisto srednje svijetlo drvo... jesu tvoji na slici već pošmirglani ili si im dodatno skidala tu tamnu boju? |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
evo sad sam vidjela da sam propustila stolice!jako dobro!odlične su!i što mi je posebno drago-vidjeti te među vidljivima!
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
novčanik mi se jako sviđa, koliko traje da traje koga briga kad je tako lijep.
A stolice su pravi med. Bez previše detalja, ali na pravim mjestima. ![]() |
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Hvala na savjetu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 136137138139140 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |