Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 93> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uf kako ce izgledati kad santolina procvjeta
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Baš ti je lijepo. Puno zelenila i onda svakakvo cvijeće!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Gioiaa ,Retriver Sara,baka,Lantana,niho,hvala na posjeti mom vrtu i lijepim komentarima
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
"Tvoj maleni skromni vrt" je pun lijepog cvijeća. Ružin pup s prethodne stranice privukao je moju pozornost. Izgleda kao crna ruža. Kakve je boje u stvarnosti?
|
|
![]() |
|
Draga lucy hvala na posjeti ,pretpostavljam, da ta ruža koju si vidjela je tamno crvene baršunaste boje i nije crna ruža
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Hvala misty i meni je lipa,uvijek kažu da je ruža kraljica cvijeća,ali nama cvjetoljupcima teško se opredjeliti za nešto,ipak smo mi ljubitelji cvijeća i prirode
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Evo me draga Mira opet kod tebe mada mi je ova kiša i hladnoća skoro "ubila" volju čak i za vrtovima
![]() ![]() Čuj, mislim da bi svoj vrt trebala preimenovati ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga ivna potpuno te razumim i ja sam se ovih dana borila sama sa sobom i danas kad je prestala padati cijeli dan sam bila u svom povrtnjaku i cvjetnjaku i uživala tu i tamo ponešto sređujući
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() Predivan mi je onaj dupli prkos.
Santolina
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Mira, i ja kao i ti obožavam cvijeće, a samo nekima znam imena. Na forumu i ja učim o cvijeću i njihovim imenima. Kad bi me prije netko pitao: Koji ti je to cvijet?, odgovor je bio jednostavan: To mi je dala susjeda Marica!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Miro draga, santolina samo što nije procvala, bit će to divna slikica!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lilie hvala na lijepim rječima,ali ja još uvijek mislim da je kod mene" zbrka"
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
zbrka je i u mom vrtu,i jedva cekam da ova kisurina prestane i da mogu sredjivati djumbus
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |