Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 152> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga moja bome sam se našetala...tri stranice predivnog cvijeća i dvorišta uređenog sa puno truda, sad znamo da nisi dangubila dva tjedna
![]() ![]() pomoćnici su moji frendovi tako da sam sigurna da bez njih pola toga ne bi bilo isto, a stvarno su za pohvalu, od najmlađeg do najstarijeg ![]() uopće ne sumnjam da si ti bila glavna i odgovorna maherica ![]() baš mi se sviđa senjski vrtek ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga Sara počastila si nas sa lipim slikama svog vrta,uživala sam
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga moja, kada bi samo znala koliko sam sretna kad čujem takve riječi.
Znam ja da moj vrt nije nikakvo umjetničko hortikulturno djelo. To je momentalno jedan "čušpajz" u kojemu ima svakakvih biljaka. Iskreno, nemam ni namjeru, da ga definiram ni u kojem smjeru, osim u mediteranskom. Za nekakav poseban dizajn i ulaganja pak u tom vidu, nemam novaca, tak da bu kamenje što se toga tiče, sasvim dovoljno.
Najvažnije je da je meni lijepo, da je lijepo mojim dragima, a naročito je važno da je ugodno oku mojim forumskim prijateljicama, što preko ekrana, što uživo.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
auuuu a ja mislila ti otišla odmarat
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Saro ...da sam se našetala-jesam, nauživala-jesam, vidjela krasnih biljki i dobrih pomoćnika- i to
![]() Jako mi se sviđa tvoj gornji komentar u kojem vrt opisuješ kao "čušpajz", tomu sam se nasmijala ali razumijem te u potpunosti da ga želiš baš takvog kakav je bez nekog pretjeranog savršenstva jer on je ipak kompletan tvojih-vaših ruku djelo i u njemu ćeš beskrajno uživati. I ja nekad pomislim da sve bez reda natrpavam i da bi još htjela i ovo i ono ali sam u ove dvije godine provedene na forumu zaključila da se moram prilagoditi podneblju, temperaturama i u vrtu imati biljke koje najbolje rastu u mojim krajevima a u ostalima uživati baš tu u forum vrtovima....
Velike pohvale šaljem tebi i tvojim pomoćnicima, prava ste ekipa i znam ostvarit ćete sve što ste zamislili a ja vas budno pratim
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga naša Sarice, jako, jako ste bili vrijedni (svi redom!!!) i puno novoga stvorili, straoga obnovili i nas slikama razveselili!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
zahvaljujem svima na brizi oko mog glavnog vrtnog pomoćnika i savjetnika.
Za sada je dobro.
![]() |
|
![]() |
|
dada28 - veseli me što ćeš pratiti razvoj mog kamenjara, svakako primam
prijedloge i savjete.
niho - znaš da mi je drago uvijek kada ti navratiš u moj senjski vrt.
Lantana - je,je, bormeč sam se našljakala da bih to sve zriktala. A, ima tu i
dosta tvojih zasluga da izgleda još zriktanije.
Triša - raduje me da si ugodno prošetala, makar te noge zaboljele.
Priznajem da sam se potiho nadala da ćeš me posjetiti.
Ivna - draga, pa napisala sam da onu fotku ti ne gledaš, tko ti je kriv kaj
si znatiželjna.
Zvoni telefon, nastavak slijedi...
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
a miš mali baš mi ga je ža
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Stvarno je predivno u tvom vrtu, vidi se veliki napredak, baš mi je drago da imaš i stanovnike u vrtu, male ježiće, drugi put ih opet slikaj samo za ivnu
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() Kada pogledaš uređeni vrt, more i pomočnike uživanje.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hvala na savjetu,pusica malom pomočniku
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Steeeeefi
![]() ![]() Ah, što reći na ovu zadnju slikicu: kakav će to zavodnik bitiiiii ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Saric da nije ovog tvog preslatkog pomocnika nebi ti imala ovako krasan vrt ,kao ni ja bez svoje male pomocnice
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
e sada bih stvarno bila dvolična kad bih rekla da nisam ponosna na sebe kad me tako ishvaliste.
Kontesaa - da te nisam čula da više koristiš glagol "dangubiti" u vezi mene. Domaći su svi komentrirali kak čudni purgeri po kiši, u kabanicama,
kopaju po vrtu. Normalno da sam bila glavna i odgovorna maherica.
Mira 021 - volim čuti da ti kažeš da si uživala u mojem vrtu.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
zato si sad bolesna
![]() dangubo jedna ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Kako su slatki tvoji pomoćnici. Krase ti vrt, a još i pomažu. Pa šta bi čovjek više.
Slike mora su me vratile u neka davna vremena.....hvala ti. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i treba da budes ponosna
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |