Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 93949596> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo da se malo pohvalim što sam napravila inspirirana prekrasnim idejama gospođe iz Vodnjana (jezine sličice nažalost ne mogu pronaći, oprala sam nekoliko mobitela). Iz mora sam izvaila jednu stijenu, malo je "dozidala" kako bih dobila prostor za staviti zemlju i ovo su MOJI VRTOVI:
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Ma znam ali je ostaogrumen od ostatka grupe:o)
Misli da je na slici ona bez paucine!!!
Donesem ti od svake po jednu kada budemo isli u Italiju.
A crvenu nabavim u proljece!!!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
ona koja je cvala te više nema
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Mislim da je taj cvijet, od one koja nema paucinu. ali i jedne i druge imaju slican cvijet, ako cek ne i isti. moram provjeriti u kamenjaru koja je dala taj civjetic!!!
|
|
![]() |
|
Admine,ovi na prvoj slici,sa bijelim u sredini,su isti ko i ovi malecki na ciglama(ajmeeee opet cigle
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ovdje se vide neke od njih:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Imam ih ja nekoliko vrsta, to ti mogu dati bez problema, vrlo lako se razmnožavaju!!!
|
|
![]() |
|
I ta je zgodna.Vidjela sam ih konačno i kod nas više vrsta(samo ne crvenu) ali nikako da ih kupim.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ma ja sam kada sam putovao u nizozemsku vidio hrpu raznih čuvarkuca ali nisam uzeo pelcer od te crvene, nego samo od one koja je kao sa paucinom prekrivena
|
|
![]() |
|
Ona crvena je preeeedivna.Ja je već dugo tražim no nisam je vidjela nigdje za prodaju
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Nešto sam slikala mobitelom, vrlo loše, vidjet ću mogu li to prebaciti na Forum. Ha, prebasiti kad mi se pojavi kćer jer ja tome nisam dorasla. Žena je imala barem 50 vrsta raznih "zeljića" od svijetlo zelenih preko nekih presvućenih paučinom do crvenkastih. Luuuuuudilo. Idem ove godine ponovno pa ću slikati dobrim aparatom.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Imaš možda sliku tog mozaika??
|
|
![]() |
|
Ovo ljeto sam iz Istre donesla nekoliko vrsta čuvarkuće. Na danu Vodnjana vidjela sam nekoliko prelijepih stvari. Jedna je gospođa od raznih vrsta čuvarkuće (crossulacea nostrum) napravila prelijep mozaik a i posadila ih je u vojničku čižmu i razbijenu teglu. Jednostavno me povukla da se i ja malo poigram pa ćemo vidjeti kako će to ispasti.
![]() |
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Dve čuvarkuće ili dva puta pod stolom? ![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Dva puta je dva puta...
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ma, za oprostit mu je sve danas.... slavio shashin ročkas, pa malo završio pod stolom!!!!
![]() |
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Voki nam se počeo rasađivati....
I dalje kažem da je wow.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 93949596> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |