lukacc- dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 17> |
Korisnik | |
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eto, konačno nešto normalnije vrijeme(koliko toliko), al šta je tu je. konačno ne pada kiša, pa se može i izać u vrt.
perunike su procvale. uskoro će i plave, ali manje. jedna od novijih stanarica- zidna zvončika jos jedan noviji stanar- plamenac tustika |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Ova tustika, ako je to ovo žuto, mi je sjajna! Želim to u svom vrtu
![]() se mogu nekak ogrebat za nju? |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lijep cvjet perunike i žute zvjezdice tustike su me se dojmile
![]() |
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
a slažem se s vama, tustike su sad najljepše, još kad i ostale pokažu svoje cvjetove..:D
karanfil nebesko bijela azaleja rožac tranutačno stanje balkona |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Imam osjećaj da imaš polje perunika. Lijepo!
|
|
![]() |
|
lucy, nemam bas polje, al ima ih dosta
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Bijela azaleja ostavlja bez daha
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepa bijela azaleja,a gdje su katruže?
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Lukacc!
|
|
![]() |
|
hvala svima...
mali kaktus- hahaha..dobro da si me podsjetila, nekako zaboravio na njih.evo: |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe su lijepe katruže išće su ljepše djevojke
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bijela azaleja na zelenoj travi... fantastično. Nisam prije znala da se božuri zovu katruže, tvoji su ogromni, jedva čekam cvijet.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lantana i ja jedva čekam cvijet. zbog cvijetova sam ih okružio žicom tako da se ne savinu.
danas me iznenadila pasiflora. već mi je bila jednom potjerala mlade iz korijena, pa sam je, pošto je smrzla kroz zimu(unatoč zaštiti), pustio u nadi da potjera opet mlade izboje. eto sreća mi se opet nasmiješila pa ću tako i ove godine uživat u predivnim cvijetovima. ko sretniji od mene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Ugodno sam prošetala tvojim vrtom koji se tako krasno razbujao i zasjao u svoj svojoj raskošnosti.
Oduševlavaju me tvoje perunike, azaleja, naravno i ostale ljepotice, jezerce, kamenjar...
Za nekoliko dana eksplodirati će božurove bombice u predivne blistave cvjetove. To svakako ne namjeravam propustiti.
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Woow, perunike su jako lijepe ali bijela azaleja je kraljica
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
da gioiaa. ovo je druga godina kako ih imam. zima, iako oštra, za njih kao da ni nije bila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
e onda bi i ja rado kupila barem jednu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |