Ivnin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 16> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ivnaaaa! Inače sam tip od stroge geometrije i modernih oblika, ali ovo je predivno!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ufffff, sad se sramim, dugo nisam ovdje ništa pisala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ova stolica je starija od mene duplo, ne da je bila načeta crvicom već polupojedena, slojeva farbe sam izbrojala ako se dobro sjećam 6 .Izbrusila, zaštitila, pokitala rupice, opet brusila i onda se igrala.Inače ovo je moj prvi rad i nedostataka ima ali ja sam zadovoljna jer sam ju spasila od bacanja. I da nije shabby ![]() ![]() ![]() a sad izgleda ovako ![]() staro ogledalo ![]() stalci za cvijeće iz 50-tih godina ![]() ovo nije staro, ovo sam sama napravila, kupila daske, lijepila, kitala, brusila, mackala, ma baš sam uživala ![]() ![]() sanduk za drva ![]() Ma ima toga još ali kako reče već, nije ovo mjesto za to ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala vam drage moje
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ivna, draga, pa ovo je nešto najoriginalnije što sam ikad vidjela! BRAVO!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa ti si to super napravila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pffff, pfffffff i ja bih mogla najprije otpuhati prašinu sa svog dnevnika a tek onda početi pisati
![]() Ma nije da niš ne radim ali sve to spada u one svakodnevne vrtlarske radove a i ponekad ama baš niš ne radim ![]() Ali danas mi je trebalo zraka, trebalo mi je da se malo ispušem i... konačno uredila tanjuraču koja je dugo čekala da dođe na red... S obzirom na resurse kojima sam trenutno raspolagala jer za sve ostalo sam trebala otići do Vž-a a to danas ne dolazi u obzir, zadovoljna sam učinjenim...Malo mi kvari dojam kamen koji sam morala staviti na rub zbog toga da se zemlja ne osipa dok se biljčice ne ukorijene ali sve u svemu mislim da će biti ok kad se biljke razrastu a i uvijek se nešto Bože moj može promijeniti, dodati ili izvaditi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Balkon s pletenim košarama je divan. Ideja s pepeljarom je ludilo. Iako sam pušač, ne bi mi bilo žao iskoristiti pepeljaru za cvijeće.
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Poseban pozdrav najvjernijoj pratiteljici moje priče i kolegici kreativki. I prije mojih skitanja po raznim kutovima foruma ( imaš pravo, nedostajali ste mi) i svakakvog potrebnog i nepotrebnog blebetanja svratih ovamo k Tebi i tamo na Tvoju terapiju. Znam da nije uputno nekoga posebno isticati, ali ipak si Ti jedan od mojih favorita čije teme ne propuštam obići. Vidim bilo je i zdravstvenih problema, ali siguran sam da je Tvoja neiscrpna energija u stanju sve pobijediti i unatoč svemu održavati vrt u prekrasnoj kondiciji i pretraživati tavan tragajući za možebitnim predmetom kojemu bi se mogao udahnuti novi život. Kad smo već kod toga, imam posebnu ideju. Jednom, kad u Zagrebu na Gornjem budu skupljali krupni otpad, pozvat ću Te da zajedno idemo roštati, jer kažu, zna se naći svašta interesantnoga. U vrijeme dok sam još radio u Zg-u i vozio se u ured na Novoj Vesi pa ugledao te hrpe starog namještaja i ostalih sitnica, uvijek sam dolazio u napast da si uzmem slobodan dan i idem čeprkati po tim hrpama. Sigurno su svašta krili ti tavani starih gornjogradskih kuća.
No vidim Ti još imaš resursa, ali je pri kraju kad je već pepeljara došla na red. Košare i rešetkice si lijepo uredila. Uvjerio sam se na podosta slika da voliš mort, kamenje i zidanje. Sjetio sam Te se nedavno kad sam došao na ideju da dovučem od nekud malo veću gromadu, a Cimi je komentirala kaj mislim angažirati vojni transportni helikopter da ti dopela i spusti uvrt. Uostalom od kud ti kamen, kaže ona. Ja njoj, sigurno ima Ivna ili bar zna gdje ima, jer ona je vodila neke pregovore oko dobave. Sviđa mi se pogled na Tvoju kuću sa zimzelenim raslinjem s one strane prema ulazu. Posebno volim vidjeti i onaj Tvoj podrum sa svodom ulaza u ovakvom bogatom i bujnom izdanju. Kako se u slijedećim satima ponovno povlačimo iz civilizacije na naš breg i neće nas opet biti neko vrijeme, koristim ovu priliku i mjesto da se zahvalim pohvali naše"birtije", a bio sam siguran da si jedna od spomenutih duša slične frekvecije koja će znati prepoznati čarobnost onakvi svitanja. Sad sam stvarno pretjerao sa opširnošću, gibam i LP ![]() |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Izgleda da ćeš ti uskoro morat u nabavku novih stvari jer polako sve iz kuće iznosiš i sadiš cvijeće u to šta ti je bonaaaaa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Joooj ubit će me dragi, sve sam iskoristila, tanjuraču, roštilj, košare, sreća pa je nepušač (ZA RAZLIKU OD TEBE FORZI
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
a sada, kad vidjeh najnovije remek djelo iz tvoje majstorske radionice,
mogu samo reći:
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() mislim si, žena pukla skroz, nema više roštilja, tanjura od kotlovine pa prešla na pepeljare ...
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Iako mi se jaaaako sviđa ovaj tvoj uradak ipak mi je malo žao pepeljare znaš da sam ja strastveni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pa kak se ne radi, draga moja i klafranje je posao i to jako težak
![]() E , pošto mi je brrrr, bježim van u dvorište i uz standardno čupkanje, plijevljenje i blejanje u cveteke (a što mi drugo preostaje kad moj glavni izvođač radi po cijele dane ![]() ![]() E pa akcija spašavanja jedne pepeljare i jednog malog pikavca!!! Obojala pepeljaru koja je bila sva ofucana i počela se igrati ![]() ![]() Evo je: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cccc samo čavrljate a radi li se šta ovde ha ili ja trebam nekoga malo
![]() |
|
![]() |
|
da tračamo, jezike smo nažuljali na tebi,hehehe...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Aha,
![]() ![]() A ja tebe već danima hoću pitati zašto ti ne gledaš moje reportaže o Ludbregu ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |