Sandra-različiti radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 11> |
Korisnik | |
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala
![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
vauuuuuuuuuuuuuu!!koji radovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
evo link za recept
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=229&PN=63&EN=TU |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mora da je mama bila sretna!
A što se tiče swapa, meni se jako sviđa. A liker od čokolade? Na ovom forumu ti ima svakakvih tema, među ostalim i recepti - pa kad već imaš dobar recept (a i Primavera je potvrdila da je dobar) napiši tamo recept |
|
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ajme, prekrasan je! Baš mi se sviđaju ove boje!
![]() |
|
![]() |
|
hvala
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Sandra ovo je stvarno originalan swap poklon , svaka čast
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam svima na lijepim komentarima
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivne dekoracije. zbilja lijepo radiš |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Odlično si nazvala ovu galeriju, jer zaista je ouna različitih radova. Imaš smisla za aranžmane, odlično ih radiš-meni nekako posebno sjeo onaj za tvoju dnevnu sobu di si napisala da je slika loša (i još neki...al ko će se sad sjetit
![]() Strašno su mi originalna ona tvoja jaja s plotićem, kao i anđeli u kuglicama za bor- O D L I Č N O !!! ...bilo je još toga za izdvojit, al znaš kad pregledavaš galeriju...prve 3-4 strane..ok, pamtiš...a onda ti se sve pomiješa. Drago mi je što sam svratila ovdje jer sam zaista imala šta vidjet. ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |