moj mladi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 28> |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lucy oprosti nisam vidjela odmah da si i ti oduševljena oxalisima i za tebe vrijedi da ti mogu poslati ako želiš lukovice na jesen.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() evo glicinija a da li će cvijetati to ćemo tek vidjeti, posađena je u jesen ![]() magnolija ove godine prvi put dala ovoliko cvijetova |
|
![]() |
|
![]() pogledajte ovu predivnu boju heuchere ![]() ![]() lovor višnja ![]() evo još jedan pakujac procvijetao ![]() santolina |
|
![]() |
|
![]() neki ih zovu šeboj, ali mislim da su ovo matthiole ![]() evo još jedan novi pakujac u mojoj kolekciji ![]() crnooka suzana |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma svaka čast -pa tvoja glicinija je velika a moja mali picmoljak -predivno sve
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
jest velika draga moja ali ko zna kad će se gospodična udostojiti da procvijeta.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
evo clematis na kutiji izgledao ovako
![]() a procvijetao ovako ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve ti je lipo,a klematis nije kao na slici,ali ovako je isto predivan
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Oduševljena sam ovime što si nam dosada prezentirala. Sve osjećam kako
pažljivo i s promišljanjem nabavljaš i sadiš ove tvoje ljepotice.
Ostala sam bez daha i tvoj vrt će svakako biti jedan od onih koje ću redovito posjećivati.
Grandiozna ljepota tvoga citisusa je neizmjera, napiši ako znaš vrstu.
Ne mogu da ne naglasim veličanstvenu ljepotu tvojih pakujaca, naročito, onog prvog, te, meni nepoznatu viscariu, zagonetnu i lelujavu.
Također me se dojmila lychnis alpina, kako li će tek biti zanosna ljepotica kad se razraste i razbuja!
I na kraju moj favorit, još neviđen, oxalis adenophylla, tako me očarao na prvi pogled svojom magičnom ljepotom.
Sve u svemu, beskrajno očaravajući užitak je prošetati tvojim mladim vrtom.
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja imam isti klemic,skoro nikad nisu kao na slici,ali ovako je divan
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepe su ti biljke bez obzira kako se zovu,ipak ti znaš večinu naziva
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau koja boja klematisa, prekrasno. I molim stavljaj veće slikice 640 x 480 puno je ljepše.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Moramo se ogrebati i za bijeli -hahaha
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Dobro nam došla.Sve je lijepo a posebno mi se sviđa clematis.
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
krasan vrt...reci mi koliko ti je fuksija stara
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Evo i mene u tvom vrtu!
Puno lijepih biljkica imaš!
Ovaj clematis je zaista ispao drugačiji nego što je na slici!
Ja imam isto "multu blue" i nije ispao tako dupli kao što je na etiketi ali su mi znalci rekli da s godinama postane! Pa, živi bili pa vidjeli!
|
|
![]() |
|
pa kako ste svi lijepe riječi napisale o mojim biljčicama, hvala vam velika. to što je clematis drugačiji nego na slici i nije me pogodilo, ja volim sve što procvijeta i raste u mom vrtu.
nichll neznam koliko je fuksija stara tek sam je kupila u obi-ju.
veliki vam pozdrav od mene i puse
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ova boja klematisa je posebna. Zahvaljujem na ponudi za jesen.
|
|
![]() |
|
evo malo cvijeća po kiši ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |