Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kamenjar i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kamenjar i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 70>
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 13:47
Napokon Horti. Sad sam samo na brzinu preletila po slikama, moram uhvatiti malo više vremena za detaljnije proučavanje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 13:52
često sam u šetnji tvojim vrtom koji je ovoga proljeća, unatoč hladnoći i kišama, jednostavno postao upravo savršen i to moram i napisati.
Tako istančano i profinjeno, fascinantno skladno i sa smislom za neponovljive detalje, tvoj vrt pruža veličanstven užitak i pretvoren je u pravo remek djelo hortikulture.
Moj duboki naklon i poštovanje tvojoj maestralnoj kreativnosti!
lijepi pozdrav
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2010 u 20:22
Krasno ukomponirane nove biljčice!
Osim pakujaca sada slinim i na silne heuchere čije lišće je Thumbs%20Up
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 07:38
Što je ljepše - slike ili ono na slikama?? Predivno je i jedno i drugo!! Slike su zaista posebne, a teke cvijeće na slikama... Horti, prekrasno zaista! Idem ih još jednom gledati!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 07:54
Tvoj cvjetnjak u hladovinime zadivio predivnim bojama lišća,a i sve što je procvjetalo jesmile141
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 11:27
Predivno i u hladu i na suncu Clap, a kako se zove ona Hana, ajko interesantan cvijet.
život je more
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 12:07
To je Lantana polemonium caeruleum, trajnica naravno.
Još jednom zahvaljujem svima na lijepim riječima Heart.
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 13:08
Obavezno ostanam bez daha pregledajući tvoj kamenjar.
Šta reći šta  nije rečeno.Znam samo da takve ljepote nema bez puuuuno ljubavi i puno truda.
Jeli ti nikla Nora Barlov. Meni su nikli tvoji pakujci .
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 13:33
Jesu Josipa, dio sam posadila u vrt a ostavila sam i u teglici za svaki slučaj. I jedan crveni helenij mi je niknuo, to me posebno veseli i alliumi i gaillardia. Tvoji žuti digitalisi su ove godine prekrasni. Još malo pa će pol tvog vrta bit kod mene, što nama može jedna obična granica WinkLOL.
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2010 u 13:36
Predivno Horti.
Sve cvijeće je lijepo a utisak mi je ostavila "Hana".smile113
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 00:22
Sve je lijepo u tvome vrtu, ali kamenjar mi se posebno dopada.

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 02:01
Horti prvi sam puta kod tebe u vrtu....Kamenjar je prekrasan,  a izbor biljaka je božanstvenClap...Sad kad uređujem svoj kamenjar morala sam svratiti u tvoj,  koji slovi kao jedan od najljepših na Forumu.....Sad kad sam pregledala vidim da je to i istina....smile141
sutra je novi dan
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 02:42
Etooo... šta da kažem, moram pobjeći odavde!!! smile93divno, divno... ja više nemam riječi, odoh na spavanje i nadam se da neću sanjati svo to cvijeće, bilje, ljubav, jer će buđenje biti prebolnoConfused
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 11:00

Pozdravljam vas drage curice koje ste prvi put navratile smile78. Dođite mi opet.

A sad slike novog radilišta koje sam najavila u dnevniku:
 Ovo je pogled sa gornje terasice, uopće ne mogu dočarati visinsku razliku Confused.
 Ovaj samonikli svib mi je bilo žao čupati pa je sad već ogroman, morat ću ga maknuti odavde.
 Stazica u izradi
 Suhozid na način MM. Prijatelj iz Istre veli da je grozan a meni je dobar. Još kad se ovi sedumi preklope po kamenju bit će super. 

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 11:08
Svi savjeti i ideje oko uređenja i razmještaja biljaka su dobro došli.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 11:18
ma kavi savijeti tebi trebaju..staza će bit izvrsna..a kaj zna istrijan LOL..zekam se imaš pravo kad sedumi probujaju bit će ok 
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 11:18
Ja ti za sad mogu poželjeti puno mašte, ideja, volje, snage i lijepog vremena da  uspiješ taj novi "projekt" brzo završiti i da na kraju bude sve kako si zamislila....... kako je krenulo biti će jako jako lijepo.... a što u tvom vrtu nije lijepo?????smile92
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 11:29
kako ce to divno izgledati kad se zavrsi ,suhozid isto ce procvjetati   
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 12:35
Hvala vam na ohrabrenju. Krenuli smo s velikim elanom u radove al kad stalno nešto koči, il nedostatak vremena ili vremenske (ne)prilike ili nešto treće...počne čovjek nekako sumnjati da je to uopće moguće završiti.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 12:48
Horti vi ste vrijedni, vrijedni i još od toga vrjedniji!! Uživam gledati volju, trud i ideje koje imate, a suhozid je najbolji - jer su ga radile vrijedne ruke!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.