Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 370> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana, mogla si snimiti film o ovom predivnom kaktusu, slike otvaranja cvijeta baš su u tvom stilu, oduševila si me.
A slike koje su slikali tvoji prijatelji, zaista su predivne, ali ti si ipak prava majstorica .
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Medvjed ma ne vjerujem ja da si ti tako slabašan da bi pao da ne sjediš
![]() Anči ![]() Ivna, ovi Njemci su naši prijatelji i mi samo bili kod njih, dolaze dva puta u proljeće i u jesen, svaki dan me zovu na čaj popodne i to mi je jedino pola sata što sjednem na miru i uživam ![]() Otok, Bergenija, Mali kaktus, Anči, Gio, Rain i Niho dođite na terapiju ![]() ![]() Danas samo za našu Nihu, foto saision cvijeta kaktusa od pupoljka do cvijeta Popodne oko 17 sati ![]() ![]() ![]() Oko 19 sati ![]() ![]() ...točno se vidi kako se otvara ![]() ![]() ...napokon ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Joooooj,Lantana!!!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma ni oni nisu ravni kakvo ja mišljenej imam ........joj cd više puta gledam i samo pomislim bože hoću li ikad doć do tebe i malo s e rastužim samo ti se može pozavidjeti
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svi cemo mi kod tebe na terapiju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
I meni treba takva terapija
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tvoji gosti su znali uživati
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Potpisujem OTOK!
Tvoj vrt na svim jezicima pjeva istu pjesmu!
Zaista i ja pomalo zavidim Nijemcima!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mogu slikati Nijemci, Talijani, Francuzi, Eskimi .... kad je nešto lijepo onda je lijepo, a cvijeće govori sve jezike
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
E sad možda se netko pita tko nije u ovom filmu kao mi forumaši na cif-u , što bi ovim Nijemcima pa dolaze na more u petom mjesecu a ne kad je sezona kupanja odnosno ljeto, e pa pametni su ovi, dolaze zato da mogu uživati u svemu ovome
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
AAAAAJJJOOOJJJ zove me ova ljepota k sebi.
Hvala ti Lantana na ovim prelijepim slikama
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Sva sreća da sjedim dok gledam tvoje dvorište!!! Zavidim tim tvojim Njemcima
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
nema me baš i jedva stignem malo pogledati, otvorili sagenciju, pospremili apartmane (još samooo jedan) i umorna sam kao pas.
Kat.rea hvala ti, evo kad si spomenula Njemce večeras su došli na večeru i donjeli slike i to moga vrta, pa evo kako su ga oni vidjeli Njihova terasa, tu sjede cijeli dan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...bili su i na imanju moga brata, u daljini se vidi brnistra koju je brat tamanio godinama, ali nje se teško rješiti ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Sukulenti i kaktusi u cvatu su prekrasni, meni naročito onaj koji kao da ima krunu, sa 20-tak rascvjetanih cvjetova i još mnoštvom pupova I ja bih kao nijemci, sjedila na terasi i uživala, gledala, mirisala, disala punim plućima......
|
|
![]() |
|
Ivna ja sam jako zadovoljna, jer je lijepo vidjeti, a štiti od sunca i kiše.
![]() Misty - moj potpis je iz ove pjesme, hvala ti, život je stvarno more... ![]() Duda ja sam na najdonjoj terasi prvu godinu imala trstiku, pa ništa od nje, mrvi se, propušta kišu, ovu tendu samo treba dobro nategnuti kad se provuče i dobro stoji, kad je orkanski vjetar malo se čuje, ali da je obična tenda odnjelo bi je. Nisam još stigla promjeniti slike, a mislim da nas ni slike neće baš spasiti, ako se gosti ne odluče zadnji čas kao lani. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma baš je sve cakano
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Tvoja kuća je kao dvorac iznad mora ograđen cvijećem..
Razmišljam o tvom potpisu i nehotice ga proširujem ![]() "Život je more, pučina crna, po kojoj tonu mnogi što brode. Nije mi srce plašljiva srna, ja se ne bojim velike vode. Lome me vali, nose me struje: oseka sreće, a tuge plima. Šiba me nebo bičem oluje, al' još se ne dam i još me ima.." jer ima te, sad već i širom lijepe naše ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Znala sam, jednostavno sam znala da postoji neka kvaka
![]() Izgleda famozno!!! |
|
![]() |
|
Forzicija ti si moj stalni gost i hvala ti.
Mimar plahte su one na gumicu da ne moram peglati ![]() ![]() Sara već sam ubola dva lista koji su otpali, pa ćemo vidjeti. Ovi lavori su baš najbolji za kaktuse i sukulente jer ne trebaju veliku dubinu zemlje. Proljeće darago mi je da ti je ugodno kod mene, a još kad bi mogla stvarno doći. ![]() Mira vidiš da ipak treba vremena, meni se isto činilo da nikad neće narasti, a tu na ovom dijelu jako puše bura i teško se biljke prime, ove masline je bura nakrivila prema jugu, iako smo ih vezali, ali uzalud. Mini ![]() Štefice, nemoj da moramo popa zvati ![]() Bromelija ![]() Mari, brnistre imam iza kuće i na zapadnoj strani, prizor je stvarno lijep, a i miriši jako... Stefi tu je najveći problem bio da se trava primi, ruže su rasle i posadili smo dosta ukrasnih grmova, a masline ove godine prvi put cvjetaju i bit će plodova. Mali kaktus ![]() Hoya, idu dani, cvijeće i grmovi i drveće rastu, tako valjda mora biti. Triša ti si ovdje sigurno prvak u širenju pozitivnih vibracija, hvala ti... Gio i ja se nadam ![]() Medvjede samo ti posadi, a već ćeš imena naučiti ![]() Željka jagode su ove godine dobre jer puno pada kiša, inače su jako sitne, ali slatke, za ono nije žurba ![]() Ivna oko moje sokolovo, kako ti sve primjetiš, grede smo stavili naknadno i uloga im je da štite od sunca i to tako da bijelu tendu provučem kroz svaku drugu gredu i tako ne lupa kad je vjetar i stoji čvrsto. Stavit ću je ovih dana, ja sam to vidjela u jednom časopisu i odmah mi se svidjela ideja. Na onu zapadnu stranu sam posadila pravu lozu da se popne i napravi hlad. Cimi hvala na posjeti i ja vidim napredak tek kad pogledam neke stare slike. Evo Ivna na ovoj slici se vidi ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Lantana - prekrasno! Volim usporedne slike: prije i poslije... tako se najbolje vidi koliko biljke oplemene prostor i okoliš.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 172173174175176 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |