LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 111> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ljudi obično imaju 4 kantuna, a ti - tebi naravno nisu 4 dosta, ti imaš mali bezbroj svojih predivnih kutaka, koji naravno nisu kantuni, već predivna mjesta prošarana divnim bojama, cvijeće s kojim pričaš latinski, valjda te bolje razumije pa je zato tako lijepo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Šetala i uživala
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vauuu,Lora,kutak preljep,ruze divne,posebno Monika
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lorek, super cvijećke si kupila u decori
![]() i vrtnu fuksiju si kupila, jel i ona kao i ostale fuksije ide u sjenu ili može preživjeti na suncu? a količina teglica se povećava brzinom svijetlosti ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
HVALA CURE, zlatne ste sve,
![]() Konti, Fuchsia može na sunce i naraste cca 1 m. Upravo zato sam ju uzela.
Skoro pa sam gotova sa svim radovima, pa čim bude gotovo stavim malo "panoramskih" slikica.
Još jednom hvala i velikaaaaa
![]() P.S. Danas sam i naočale "posijala" u vrt možda nešto izraste
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Draga Lora,svaki je vrt lijep na svoj nacin,i dobro si rekla da samo pokusavas dati oduska dusi i masti,kao vecina nas,rijetko ko je sto posto zadovoljan,stalno premjestamo,kombiniramo...ja sam vec isplanirala sta cu uraditi na jesen
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Hoće Lora sigurmo. Moj Mateo je posijao naočale i našli smo ih u vrtu ispod kupusa nakon mjesec dana. Valjda im treba toliko da niknu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Draga naša Lora, ja se s tobom veselim ko malo djete
![]() Ponajprije novim biljkama iz Decore, otvorila sam njihovu stranicu i biljku po biljku potražila da vidim kako izgleda, sviđa mi se tvoj izbor a jedva čekam da naraste fuksija jer nisam znala da postoji i vrsta koja je vrtna, meni su sve one bile iste samo drugih cvjetova
![]() Idemo dalje..... cvjetno -vazna kombinacija ispod prozora WOOW !!! isto tako i ispod brajde gdje ti je stol, to su tako lijepi i veseli kutići
![]() Panj sa scevolom i ruseliom - odlična kombinacija!
Hostinjak- imaš dobru kolekciju, za koju godinu kad se razrastu trebat će proširenje
![]() Da ne dužim......
![]() Vidiš , vidiš....ako naočalama treba za izrastu cca mjesec dana, ko zna koliko treba trsnim škarama
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
prepreprekrasno
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ova mi je super pravi meditera
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hej mala koja je to ljepota od vrta
![]() Kako ću prepoznati vrt, kad si ga još dodatno nakrcala cvijećem ![]() ![]() Obradovala si jednu mamu hosticom i isusovom krunom ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej ljudi Lora vam je sve pretumbala, a izgleda savršeno. Svašta je posadila i posijala, čak i jedne naočale, valjda je mislila da će se razmnožiti.
Cvijeće je predivno, a mene je oduševio cvijet kivija, ispod kojeg smo sjedile i jele sladoled - mljac.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A da mi je znati što ćeš još dovući sa Flore
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lora,Lora, nije me bilo pa ne baš tako dugo a ti "navalila" s cvijećem!
![]() ![]() Tvoj vrt postao pravi mali botanički!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() Triša, Triša, da ih nisi našla danas bi mi oči gledale poprijeko
![]() Bako, ma nije baš tako, jest da sam ga preokrenula naopako, ali......
![]() Šmrčko, po Agapanthusu
![]() Otok, Triša mi je poklonila jednu lijepu vazu za zid. Mjesto sam već odredila, samo nemam cvijeća za nju
![]() ![]() P.S. Yupiiii.....Piilu pun je pupova i tri su već procvjetala.....poslikam čim budem mogla.....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ej Lorica, evo ti neki savjeti za alstroemerije. Deseti post odozgo na dolje .
![]() <>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4425&PN=12 |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Predivne su ti ruže Lora, a i sve ostalo u vazama onako lijepo i uredno poslagano....Nazire se i novi travnati tepih...Čekam nove slike iz Zagreba..
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Toliko svega prelijepog, ali ovo!!!!!
![]() Možeš li napisati malo više o tome? |
|
![]() |
|
Jučer je Lora "skakala s motkom" preko daske na travnjaku, pa me baš zanima rezultat, jer naravno da smo "opeljušili" baku Beu, pa se to moralo odmah posaditi. Nadam se da se danas naša balerina odmara jer u Rijeci pada kiša, no uštedjeti će nam zaljevanje.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |