Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 129130131132133 151>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 10:53
Mljac jabuke domaće, ujutro sa müsli žitaricama i kakaom...Thumbs%20UpSmile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 08:18
Hvala ti bako, ali to ti se čini samo zato jer nisam slikala sve ono što kod vas već buja i cvjeta. Reznice ruža sa samo vršnim listićima, na pr. odmah bi "ispričale" da ovdje sve tek počinje Unhappy.
Jedino su mi hoste i voćke stare i lijepe, ali njih sam naslijedila LOL
A jabuke, one su mi kao seoske djevojke, jedre, zdrave, već rumene Wink

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 08:02
Prvi pa pelijep!ClapTvoj novi dom već poprima izgled "starog". Pod tim predjevom mislim zapravo dugogodišnjeg. Toliko toga lijepog već imaš oko sebe!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 07:54
Konačno mi je u dvorište stigao jedan veliki panj! Treba ga još na nekim mjestima malo prošupljiti i napuniti biljkama, a do tada malo vježbam Wink.
Moj prvi skromni panj Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 09:30
Springy roman je iza svega toga, možda tek ponegdje zaluta koja riječ..

Hamara draga to bar nije veliki problem!

Kontesa vjerujem da znaš taj osjećaj! Jedno od važnih pravila u duhovnosti je "..ne vezivati se za ništa materijalno!" A stresa nije bilo, nikakvog, pa sve što nam u životu vrijedi uvijek nosimo sobom! Wink

Zvrk hvala ti na posjeti i pohvali Smile
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 08:17
Jos jedan lijepi,novi vrtClap!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 22:15
šećem od lantaninog paketa do kraja i znam taj osjećaj kada otvoriš kutiju i vidiš sadržaj smile39
misty, drago mi je da ti prelazak na kontinent nije bio previše stresan jer kako mi se vidi, snašla si se kao riba u vodi Thumbs%20Up
veselim se novim sličkama tvog vrta Smile

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 20:49
joj da mi je prošetati tvojim vrtom!
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 19:34
Od prve do zadnje stranice - pravi pravcati roman! Uživala sam na jedan posve jedinstven način do sad na ovom forumu. Hvala na tome smile78!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 17:20
hvala Misty na tome što vjeruješ u mene. divno je poznavati te, a mislim da smo prošli neke slične situacije u životu... očito čovjek jednostavno mora proživjeti uspone i padove da shvati da je sreća u svemu onome što ima SADA! shvatiti da je najveće bogatstvo na svijetu već sada u našim rukama je pravo blagostanje duha i tijela, a moj duh se i ovdje uz vas ovdje svakim danom sve više obogaćuje
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 10:03
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

misty-da jesi ti stvarna?
Ogledalce, ogledalce..
Ma neću ga pitati, a tebi planiram uskoro i pokazati Wink
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 10:00
smile57
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 09:59
misty-da jesi ti stvarna?
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 21:49
Medo, Saro, moj život je bio duugi nemir dok nisam zastala i dopustila tom djetetu u sebi da me vodi dalje. Dopuštala sam sebi da me "iscijedi" životna trka i samodokazivanje, baš glupa ambicija! Shvatila sam da mi svo znanje svijeta neće pomoći da saznam tko je naučio rijeku kako će teći k moru, ili list kako će mijenjati boje..Pitanja koja bude poniznost pred veličinom i mudrošću prirode pa i najmanjeg njenog dijela.
Medo dragi, sreća je upoznati ljude kakav si ti, s vizijom, snovima i snagom

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 21:16
Draga malaluno, svijet je prelijepo mjesto, a maleni djelići te njegove ljepote su i svi vrtovi ovdje. Oni čak nisu ni samo lijepi nego su i puni ljubavi!
I ne slutiš koliko si sretna što si to već otkrila, u tvojoj prelijepoj oazi život te (ma što donio!) nikada neće uspjeti slomiti !
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 18:16
pridružujem se komplimentiranjuSmile
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 17:29
apsolutno se slažem sa svima i potvrđujem da je poznavanje (pa makar i samo ovako putem interneta) jedne ovako divne i duhovno odrasle osobe, a pri tom opet dovoljno malene i ponizne da se divi svijetu, prava čast i sreća! hvala ti što si to što jesi Misty!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
malaluna View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 266
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malaluna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 13:41
Znaš misty-da, uz tvoje oduševljenje i najmanjom travčicom i ja drugačije počinjem gledati zeleni svijet oko sebe Tongue, hvala ti!
Dolaziti ću redovito kod tebe promatrati kako stvaraš svoj Raj Heart
Veliki pozdrav Tongue 
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 12:42
Mnoštvo divnih darova s topla juga - poznat mi je radosno prštav osjećaj kad stigne takav paketić...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 09:26
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Baka moj, sasvim slučajni, dolazak na ovaj forum, danas mi izgleda kao dobitak na lotu! LOL

onda smo i mi dobili Jackpot s tobom, pri tom misleći na tvoje prekrasne tekstove
Hvala ti draga, s riječima se puno može, ali slika govori tisuću riječi! Jednu koja govori i više od tisuću upravo sam kopirala u tvoj vrt, nadam se da se ne ljutiš Embarrassed
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 129130131132133 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.