moj vrt u slikama-jannette77 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5678> |
Korisnik | |
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo malo slikica
ove čemprese smo moj dragi i ja prošle godine zasadili ispred kuće
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Mari5510 baš si zlato ali mislim da još moram puno "žgančeka papati"da postanem pravi vrtlar
![]() Triša nema veze što još nisi bila u mom vrtu,tu na ovom forumu ima toliko prekrasnih vrtova da se čovjek izgubi od svega toga lijepoga,ja sam probala kao sve pohvatat ali nisam uspjela tako da nema nikakvih zamjerki!!!!
Anči39
![]() Lucy hvala na posjetni!Sama radila sve, tu na forumu dobila ideju,a pumpa je stajala bezveze u čošku pa sam je odlučila stavit pored kamenjara da malo ukrasi okolinu i moram priznati da mi je baš ćeće!!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Cvjetni sandučić s krovićem je jako zanimljiv. Je li to home made? A starinska pumpa za vodu našla je svoje mjesto u vrtu. Doći ću opet.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej oprosti što još nisam svratila u tvoj vrt, ali evo me i od sada neću propuštati da vidim tvoje novosti. Sandučići za cvijeće su predivni, ružice vidim bujaju, a pakujci preslatki. Bravo za tebe, doći ću opet.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Bravo Jannette!
![]() |
|
![]() |
|
svima hvala od srca!! |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svako putovanje počinje prvim korakom... Ti si ga učinila i uz nas putuješ prema cvjetnom, bujnom vrtu! Radujem se zajedničkom putovanju.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Dobro došla i ovdje, i meni se sviđa bunar, baš lijepo izgleda a bome i pakujci su divni..
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Dobro došla Janete među cviječoljupce
![]() Jako mi se sviđa tvoj bunar ,moram ga pohvaliti,jednostavan je a odličan.
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
evo nešto malo novih slićica fotić me zafrkava pa nemogu slikat kak treba
moj kamenjar
![]() presađeni clematisi,izgleda da im paše ovo mjesto
![]() i nešto sitno ruža
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš si me iznenadila tvojim vrtom već sad imaš dosta biljčica,a s vremenom će ih biti još više,vidjet ćeš da za čas neće više biti mjesta za sadnju. |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Samo napred, ono najvaznije nosis u srcu, ostalo ce doci samo po sebi. Primice se taj klema
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Bok Janette
i ja sam ti "dete z asvalta" pa te razumijem točno kak razmišljaš i što ti se dešava u načinu življenja otkrivajući nove horizonte. Samo naprijed, uvjeren sam da ćeš stvoriti mali raj ne samo sebi već i svojim bližnjima. uživaj u novim doživljajima i uči zajedno s nama. imaš krasne biljke i lijep prostor koji ćeš sigurno oplemeniti idejama, kojih vidim ne fali... |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Drage moje baš ste zlatne sa ovakvom podrškom ima da radim punom parom na svom vrtu.Danas sam sa svekrvom pričala o clematisima i velim joj kak mi je to prekrasan cvijet a ona mi kaže da ima jedan kod susjede gdje se ruši kuća!Vau,odmah sam išla po njega,danas ga sadim u svoje dvorište,nadam se da će se primiti jedino me malo mući što je dosta star. |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve sada što imaš prelijepo je,a koliko prostora i kod tebe volje i ljupavi za vrt ima to će biti cvjetni raj,i ja se učim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ja sam izdvojila ovu sliku jer mi je prekrasna! Tako lijepa, tako prirodna... već vidim da će tvoj vrt ubrzo biti u vrhu najljepših!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na podršci i lijepim riječima,stavim sličice kad slikam "novitete"!
Kontesa hvala na savjetu za puževe,ali trudim se da ne stavljam nikakvu kemiju u vrt,stavila sam im limenke sa pivom,ljuske od jaja,zaljevam socom od kave...pa bumo vidli
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
draga moja vidim tu prekrasnog cviječa i vrijedne ručice,samo naprijed jedva čekam nove slikice
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5678> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |