skitnica uređuje cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 19> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jezerce ti je super..jedva čekam sličice sa vodenim irisom
![]() a šta je u tegli? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma svi su ti irisi lijepi, i onaj koji te je razočarao
|
|
![]() |
|
doduše meni je ljepši onaj prije toga, ali svakako se slažem sa tobom i ovaj je prekrasan
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Cvijeće je prelijepo,ali ovaj zadnji iris me ostavio bez daha,koja boja
![]() |
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
stvarno je ljepotan
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Može biti. Ako ti se sviđa, posebno mi je drago. Ima raznih cvjetoljubaca, neki bi cijeli vrt zasadili perunikama, a neki ih ne vole, jer 'prekratko cvatu'. Iz iskustva govorim da to nije točno. Bezbrojni novi križanci imaju i po 6 krupnih cvjetova po stapci, ako se ocvali otkidaju, cvatnja potraje dovoljno dugo da im se svako jutro iznova divimo. Vidjet ćeš kad malo ojača. Tek je u prvoj mladosti. Uživaj.
|
|
![]() |
|
baka bea mislim da je ovaj prekrasan od tebe. |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
nemaš problema,samo neka ocvatu |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Posljednji iris je prekrasan. Onaj je stvarno razočaravajući, ako je trebao biti crn kao noć, koliko se dobro sjećam slike. Upravo takvi cvatu. Veliki rakošni cvjetovi s valovitim laticama, no ipak mi djeluje kao 'mrakača' među perunikama.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ajme koliko ti pakujaca niknulo!!!!Kaj buš plantažu imal
![]() Ovaj zadnji iris je prekrasan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
imas se cime i pohvaliti,divan je
![]() |
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno, irisi, pakujac, a klinčeki mi miriše sve do KT..
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Jako lijepo! Jezero je sjajno!!!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Skitinica prekrasni su ti irisi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |