Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - skitnica uređuje cvjetnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

skitnica uređuje cvjetnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 19>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 21:28
jezerce ti je super..jedva čekam sličice sa vodenim irisom Wink
a šta je u tegli?
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 20:07
e ovo je iz mojeg vrta

mi smo djeca cvijeća
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 20:05
i ovo nije iz mog vrta ali je isto prekrasno

mi smo djeca cvijeća
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2010 u 19:57
ovo nije iz mog vrta ali je prekrasno

mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 16:16
baš me Otok preduhitrila, imala sam istu misao. Prijatelju moj dragi,
zaista je prekrasno tvoje cvijeće, ali ostajem fan tvojeg panja s
heucherama. Prekrasno si to osmislio i dizajnirao, a naravno, i heuchere dale svoj doprinos.
Lijepi pozdrav
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 21:10
Ma svi su ti irisi lijepi, i onaj koji te je razočarao
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 21:02
doduše meni je ljepši onaj prije toga, ali svakako se slažem sa tobom i ovaj je prekrasan
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 08:45
Cvijeće je prelijepo,ali ovaj zadnji iris me ostavio bez daha,koja bojasmile64
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 19:29
evo još jednog pa vi sudite

evo procvao i jedan clematis

mi smo djeca cvijeća
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 10:27
stvarno je ljepotan Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 06:36
Može biti. Ako ti se sviđa, posebno mi je drago. Ima raznih cvjetoljubaca, neki bi cijeli vrt zasadili perunikama, a neki ih ne vole, jer 'prekratko cvatu'. Iz iskustva govorim da to nije točno. Bezbrojni novi križanci imaju i po 6 krupnih cvjetova po stapci, ako se ocvali otkidaju, cvatnja potraje dovoljno dugo da im se svako jutro iznova divimo. Vidjet ćeš kad malo ojača. Tek je u prvoj mladosti. Uživaj.
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 23:39
Originalno poslano od člana Baka Bea Baka Bea napisao:

Posljednji iris je prekrasan. Onaj je stvarno razočaravajući, ako je trebao biti crn kao noć, koliko se dobro sjećam slike. Upravo takvi cvatu. Veliki rakošni cvjetovi s valovitim laticama, no ipak mi djeluje kao 'mrakača' među perunikama.

baka bea mislim da je ovaj prekrasan od tebe.
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 23:38
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Ajme koliko ti pakujaca niknulo!!!!Kaj buš plantažu imal[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />
Ovaj zadnji iris je prekrasan[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot120.gif" height="105" width="139" align="absmiddle" alt="smile64" />,a ja se bilježim za one plave niske(prva slika na ovoj str)[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/emot51.gif" height="57" width="66" align="absmiddle" alt="smile170" />

nemaš problema,samo neka ocvatu
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 21:22
Posljednji iris je prekrasan. Onaj je stvarno razočaravajući, ako je trebao biti crn kao noć, koliko se dobro sjećam slike. Upravo takvi cvatu. Veliki rakošni cvjetovi s valovitim laticama, no ipak mi djeluje kao 'mrakača' među perunikama.
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 20:10
Ajme koliko ti pakujaca niknulo!!!!Kaj buš plantažu imalLOL
Ovaj zadnji iris je prekrasansmile64,a ja se bilježim za one plave niske(prva slika na ovoj str)smile170
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 20:08
imas se cime i pohvaliti,divan je
Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 18:09
oprostite ali moram vam se pohvaliti ovim ljepotanom

mi smo djeca cvijeća
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 21:31
Predivno, irisi, pakujac, a klinčeki mi miriše sve do KT..
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 21:09
Jako lijepo! Jezero je sjajno!!!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Zrinka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zrinka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 21:01
Skitinica prekrasni su ti irisi Thumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.