moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 38> |
Korisnik | |
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() a sad vidim da ima još koje nisam skinula... vidimo se
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ja upala na polovini postavljanja slika, ali pitala sam gdje ti je kraj, pa su nove slike došle kao odgovor - nema kraja, ima još
Prekrasno Hamara. |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sve prelijepo kao i uvijek, ali ova je jednostavno savršena!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mene oduševljava onaj tvoj zid iz kojeg rastu čuvarkuće i akmpanule. Cvijeće ti je prekrasno, samo je falila još ova Jagodina ljepotica, ruže su prekrasne, a meni posebno ova
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
stavila sam i ostale, i nešto krivo pritisnula
![]() ![]() puzavice uz donji zid
![]() global
![]() ![]() sve na istom zidu
![]() ovako...
![]() i ovo, ali ove se još nisu rascvale
![]() božuri, koji su ustvari Bakini, jer ... ma duga priča al... kriva je Triša
![]() ![]() ![]() samo se posijalo, al je slatko
![]() i ovo... i danas sam pojela prvih par šumskih jagodica kojih ima posvuda
|
|
![]() |
|
eto... samo dio... kad bude nešto novo javim se
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Hamara jel to sve u vikendici ili doma?
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
to je doma... u vikendici sam premalo da imam cvjeće, samo u proljeće izrastu tulipani, zumbuli, kukurijeci, šafrani, drijemovci, narcise... i slično dok još ima dosta vlage.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() Jednostavno ne znam što bi izdvojila......Zid, prekrasnu, pardon prekrasne ruže , ostalo, Jagodin poklon.......
![]() ![]() I citiram te : "i to je samo dio"
![]() Da ti više nie palo na pamet ,pa trava, pa nemam........
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hamara ruže su ti prekrasne, a i lupinus u tri nijanse...Sve sam to danas u živo vidijela, pa su ove slike samo potvrda toga....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Majko moja, koja ljepota!
Ti stvarno ne smiješ ostaviti vrt ni dana bez zalijevanja. Bio bih grijeh da bilo što propadne.
Predivne ruže, predivne kombinacije i cvijeće po vazama, zidovima....Stvaarno!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
predivno je cvijeće posebno kampanule iz zida!
a Jagodin poklon savršen,moji leptireki su se smrzli nažalost |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ma ne znam šta da izdvojim,oči mi bljeskaju,samo mislm,ajme prekrasnog cvijeća
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hamara, baš je poseban taj tvoj zid - zid koji cvate i živi!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepe su ruže
![]() ali ja volim i mini klinčeke ![]() onaj kameni zid kako kaže Lntana je zanimljiv a za travu ne brini,meni isto već dojadila,ko ju šiša ![]() bar je prirodan izgled,a nije naš vrt za susjede nego za nas ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I ja sam to jučer sve uživo prekontrolirala, pomirisala....... onda smo pokafenisale na terasi i sunčale se ko gušćerice
![]() ![]() Ulazna terasa je famozna krcata tegli sa raznim cvjećem, tamo je i ona najljepša narančasta mini ruža i lupinus a tek begonije na prozoru
![]() Jagodina poklon biljka je predivna
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hvala curke, baš mi dižete moral, ja uvijek patim kad gledam vaše vrtove jer su jedan ljepši od drugog... ali trudim se koliko mogu
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa odjednom se sve razbuktalo. Preslatke su ti one zjevalice, ti ih zoveš zečići, lupinus je divan i u tvojoj omiljenoj boji.
Ruže su ipak kraljice tvog imanja, ali ja se najviše veselim druženju kad ima smokava.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Oooo, koja raskoš. Ali ja i dalje najprije gledam biljku "kojoj još tražimo ime" i one tvoje vaze sa bršljanom na terasama. Hamara, pomanje - duga je sezona ispred nas!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ruze raskosne,najvse volim to prvo cvjetanje
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |