Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 37> |
Korisnik | |
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vjerovala ili ne, često puta kad radim na vrtu sjetim se tebe i tvog ogromnog povrtnjaka, pak si mislim kad li sve to uspiješ napraviti. Sve ti je prekrasno, lijepo njegovano
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kakvo krasno cvijeće, baš mi paše za dobro jutro
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne katruže i ostalo cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
nisam dugo prošla tvojim vrtom, ostala sam ugodno iznenadjena prekrasnim cvijetićima
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jučer Otok, danas meni paše šetnja uz tvoje prelijepo cvijeće, za dobro jutro. Još sam se malko i vratila nazad i uživala u zelenilu, povrtnjaku....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Katruža neznam što bi izdvojila, prekrasno cvijeće, povrtnjak, javor je samo takav, a onaj pogled na voćnjak i ono zelenilo je savršeno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Fala za fotku žute ruže..ovdje u bolnici mi silno nedostaje moje cvijeće pa se šuljam CIF-ovskim vrtovima i pomalo gledam slike. Ne pišem često jer je mobilni internet prestrašno spor i izgubim živce. Prekrasno cvijeće, prekrasan povrtnjak, ma, ništa novog kod tebe. uvijek sve tako uredno i lijepo
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Hvala vam !
![]() Suncem obasjani sempervivum i niski timijan ![]() ![]() |
|
![]() |
|
klematis,
![]() a ispod ježić ![]() solanum ranntonetii ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prava cvjetna raskoš |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Prekrasno! Timijan ko tepih, mislm da ću ga morat nabavit
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
dvije današnje- jutarnje sličice- procvao je kaktus
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uzivala sam prosetati tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jako lijepo
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Stigneš li se kad opružiti na ležaljci ispod onih stabala... Kako mi je ta slika divna.Prosto mami na ljenčarenje.....
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cvijet kaktus me uvijek oduševi, šteta što tako kratko traje
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala svima!
Bako, pa kad ne pada kiša, stignem i do ležaljke ponekad! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |