Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 157158159160161 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hana, hvala ti puno, dođi opet. Vera, ha-ha znaš da se ide na floru, a ima mjesta na zidovima za nove vaze, kupila sam ih nekoliko, čak imaju neki sistem za navodnjavanje, a nisu baš ni tako male, pa još samo 13 kn, ma super, vidi kako su zgodne ![]() Korijenko, noćurak me baš veseli, ima dva pupoljka, stvarno velika.
A tvoji picmoljci, mali, mali, narasli veliki, ajde ne baš veliki, ali su živi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
zgodne su ti ove tegle...gdje si to shopingirala?
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Triša gle ti isto ko i ja imaš kronično pomanjkanje prostora, pa imam jedno pitanjce. Zašto se ne riješiš nekih suvišnih opeka, crijepova i kamenja i tako stvoriš dodatni prostor za svoju prebogatu i prekrasnu kolekciju biljka???
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Vau Triša koliko kaktusa i sukulenti imaš.pravo bogatstvo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tija uvijek je u mom dvorištu bio pas, pa je to na neki način bilo zbog njega ograđeno, a neke mi cigle služe da bi mogla stati na njih i pljeviti, tako sve ima svoje, no imaš pravo nekih ću se "ograda" sigurno riješiti.
Ovako stalno mislim da svaka biljka ima svog ograđen prostor, ali to je sizifof posao, jer stalno nešo iznikne, pa meni žao počupat i tako je dar-mar, ali volim tu neurednu svaštaru.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Konte posude sam našla u našem vrtnom centru, domaćem, imaju sa strane rupicu, pa je dnu posude špag-konop, koji navodnjava, fora je, ali to je isto za kratko vrijeme. Da nisu bile tako jeftine, nebi to ja niti gledala.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Miro ima ih sada preko 150, a bilo ih je i više, ali je dosta toga smrzlo ove zime.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Treba tu puno volje i truda jer nekad mali prostor iziskuje više posla od velikog, na kome sve slobodno raste i širi se. Zato
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana, da si bar bliže, pa još bi nešto uspjela smjestiti
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Vidjela sam tvoj vrt uživo, prekrasan je bio tada a sada još lijepši jer je sve već rascijetano. Kaktusi su super ovako posloženi u iste teglice...... Nevjerojatno što si sve uspjela učiniti na tako malom prostoru
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Bila sam malo u posjeti tvom slatkom vrtu i opet sam ostala i više nego što sam planirala
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sa balkona skoro vidim tvoju kuću - kod tebe cvate štošta što kod mene još nije ni počelo. Pa kako to
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje nadam se da se niste smočile. Ne znam kakva je situaciju u mom dvorištu, jer sam u vikendici, ali idem večeras doma, valjda će bura u Rijeci rasčistiti oblake i potjerati kišu (prema prognozi) pa ćemo vidjeti što je ostalo nakon "potopa". No trebalo bi zasjat sunce, a nadam se da ćete i onda doći. Hoya, tako ja mislim za tvoje dvorište, čini mi se ful rascvjetano, pa čak se tvoje santoline ovdje u vikendici spremaju cvjetati. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vrt ti je drazesan,malen a toliko divnih biljaka imas
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Zar je moguće da u tako malo mjesta ima toliko puno biljaka?! Kolekcija sukulenata i kaktusa je divna. A kako vidim uživat će i ovu zimu zaštićeni na policama.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
tvoj vrt mi je uzor je na malo prostora imaš puno biljaka, a i ja sam ograničena prostorom a sve mi se sviđa
![]() žao mi je da ste već otišle sa sajma i da se nismo uspijele vidjeti |
|
![]() |
|
Cure, hvala vam, svašta naguravam, jer ne mogu odoljeti cvijeću, no kad nema mjesta u dvorištu još uvijek se nađe pokoja prazna vaza.
Bromelija, i meni je žao, ali valjda će biti još prilika.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 157158159160161 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |