Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 157158159160161 243>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 11:44

Hana, hvala ti puno, dođi opet.

Vera, ha-ha znaš da se ide na floru, a ima mjesta na zidovima za nove vaze, kupila sam ih nekoliko, čak imaju neki sistem za navodnjavanje, a nisu baš ni tako male, pa još samo 13 kn, ma super, vidi kako su zgodne

Korijenko, noćurak me baš veseli, ima dva pupoljka, stvarno velika.
A tvoji picmoljci, mali, mali, narasli veliki, ajde ne baš veliki, ali su živi.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 11:46
zgodne su ti ove tegle...gdje si to shopingirala? 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 11:53
Triša gle ti isto ko i ja imaš kronično pomanjkanje prostora, pa imam jedno pitanjce. Zašto se ne riješiš nekih suvišnih opeka, crijepova i kamenja i tako stvoriš dodatni prostor za svoju prebogatu i prekrasnu kolekciju biljka???
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 11:56
Vau Triša koliko kaktusa i sukulenti imaš.pravo bogatstvoThumbs%20UpClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 14:22
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

Triša gle ti isto ko i ja imaš kronično pomanjkanje prostora, pa imam jedno pitanjce. Zašto se ne riješiš nekih suvišnih opeka, crijepova i kamenja i tako stvoriš dodatni prostor za svoju prebogatu i prekrasnu kolekciju biljka???

Tija uvijek je u mom dvorištu bio pas, pa je to na neki način bilo zbog njega ograđeno, a neke mi cigle služe da bi mogla stati na njih i pljeviti, tako sve ima svoje, no imaš pravo nekih ću se "ograda" sigurno riješiti.
Ovako stalno mislim da svaka biljka ima svog ograđen prostor, ali to je sizifof posao, jer stalno nešo iznikne, pa meni žao počupat i tako je dar-mar, ali volim tu neurednu svaštaru.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 14:23
Konte posude sam našla u našem vrtnom centru, domaćem, imaju sa strane rupicu, pa je dnu posude špag-konop, koji navodnjava, fora je, ali to je isto za kratko vrijeme. Da nisu bile tako jeftine, nebi to ja niti gledala.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 14:24
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

Vau Triša koliko kaktusa i sukulenti imaš.pravo bogatstvoThumbs%20UpClap

Miro ima ih sada preko 150, a bilo ih je i više, ali je dosta toga smrzlo ove zime.
RIJEKA

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 14:49
Treba tu puno volje i truda jer nekad mali prostor iziskuje više posla od velikog, na kome sve slobodno raste i širi se. Zato Clap za sve.
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 17:55
Lantana, da si bar bliže, pa još bi nešto uspjela smjestitiWink
RIJEKA

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 22:09
LOL u to sam sigurna Wink
život je more
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 22:43
Vidjela sam tvoj vrt uživo, prekrasan je bio tada a sada još lijepši jer je sve već rascijetano. Kaktusi su super ovako posloženi u iste teglice...... Nevjerojatno što si sve uspjela učiniti na tako malom prostoruClapClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 23:26
smile94Prošetala sam tvojim prekrasnim  vrtom i skoro ostala u njemu Clap
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 12:37
Bila sam malo u posjeti tvom slatkom vrtu i opet sam ostala i više nego što sam planirala Wink nadam se da ti nisam pogazilaConfused ovo divno cvijeće LOL jer sam kod svakog stala i pogledala ga sa svih strana he he ma krasno kao i uvijek smile120
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 12:56
Sa balkona skoro vidim tvoju kuću - kod tebe cvate štošta što kod mene još nije ni počelo. Pa kako to Cry
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 14:09

Drage moje nadam se da se niste smočile. Ne znam kakva je situaciju u mom dvorištu, jer sam u vikendici, ali idem večeras doma, valjda će bura u Rijeci rasčistiti oblake i potjerati kišu (prema prognozi) pa ćemo vidjeti što je ostalo nakon  "potopa". No trebalo bi zasjat sunce, a nadam se da ćete i onda doći.

Hoya, tako ja mislim za tvoje dvorište, čini mi se ful rascvjetano, pa čak se tvoje santoline ovdje u vikendici spremaju cvjetati.
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 14:51
vrt ti je drazesan,malen a toliko divnih biljaka imas
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 01:02
Zar je moguće da u tako malo mjesta ima toliko puno biljaka?! Kolekcija sukulenata i kaktusa je divna. A kako vidim uživat će i ovu zimu zaštićeni na policama.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 05:31
tvoj vrt mi je uzor je na malo prostora imaš puno biljaka, a i ja sam ograničena prostorom a sve mi se sviđa smile78
žao mi je da ste već otišle sa sajma i da se nismo uspijele vidjeti
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 07:48
Cure, hvala vam, svašta naguravam, jer ne mogu odoljeti cvijeću, no kad nema mjesta u dvorištu još uvijek se nađe pokoja prazna vaza.
Bromelija, i meni je žao, ali valjda će biti još prilika.
RIJEKA

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 08:01
smile219jutro 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 157158159160161 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,515 sekundi.