moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 38> |
Korisnik | |
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala! moje zvjerčice meditiraju negdje oko mene - jedino Tweety i Fredi (rozakolisi) od rane zore ne zatvaraju kljunove
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Pozdrav hamara, evo mene kod tebe
![]() Predivno ti je!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
hvala vam. rado bi da se jednom svi okupimo u mom vrtu...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kao što je Mira rekla čarobno
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kad gledam tvoje slike,obuzeo me neki val romantike i divljenja,kao da se nalazim u nekom vremenu grofova i grofica,ne zamjeri na ovako sentimentalnom komentaru,ali kod tebe je čarobno
![]() |
|
![]() |
|
da... nekad je bilo i to... pred spvanje. zadnja cigareta i pogled na vilinski kristalno svjetlucavo more. ovo proširenje je ispred naše spavaće sobe, i tu su dvije ovakve stolice i mali, okrugli odgovarajući stolić...
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovdje nedostaju samo još dvije srodne duše što i šutnjom puno mogu reći i možda ipak..suton..
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš mi se dopadaju te visoke posude, jednom ću si sama to napraviti tj. betonirati.
![]() Terasa ti je prva kavedžijska, tj dušu dala za kavu i cigaretu i cvjetni užitak ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
pa kad budeš mogla dođi ne samo virtualno...
|
|
![]() |
|
hvala, hvala, ali ne smijem se previše kititi tuđim perjem! osnovna koncepcija, pa i veliki dio biljaka (naroćito ruža) je več bila tu kad smo kupili. nama se svidjelo pa smo uglavnom zadržali. ja sam još posadila ruža, i istina sve cvjeće, neko grmlje, uredili, dodali, oduzeli... te pinije koje mi piju krv su tu već stoljeće i više
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
...dobila sam "infuziju", odmah sam živnula kad sam pogledala kroz tvoj prozor...prekrasno, prošetala po terasi, namirisala se borova i mora... skoro pa ne osjećam miris klora koji izlazi iz svake moje pore nakon 18 dana namakanja u Stubičkim toplicama.
Fala ti na reanimaciji...pusa |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() prekrasan rascvjetani vrt
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Terasa, već se vidim kako na njoj pijemo kavicu, a ja kibiciram smokve.
Predivno si to uredila, zaista puno noviteta, a nije ni čudo kad ti treba kariola kad odlaziš sa sajmova.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prvo me oborio pogled kroz prozor, a onda donja terasa, pa gornja terasa sa onim predivnim pitarima i kombinacijom bršljana i pelargonija, pa cvjetni zid, ma prekrasan vrt s jednim posebnim ugođajem onih starih mediteranskih vrtova. Bravo Hamara
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
sigurno je pravi užitak živjeti u ovoj kući i posjedovati takvu prekrasnu okućnicu, o pogledu kroz prozor da ni ne govorim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() a nalazi se točno nasuprot ovoga...
![]() ovo je klupa ispred donjeg cvjetnjaka, pod brajdom loze i glicinije
![]() a ovo gornja terasa...
![]() koja isto svojim pogledom na more mami
![]() nisam odolila pokazati sad kad se rascvalo
![]() a ovo je sad ono što je pred dan-dva bilo tek
![]() ovo
![]() sve tri izgledaju nekako ovako...
![]() i na kraju moj malkic popunjeni novi cvjetnjak...
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme hamara imaš predivan pogled kroz prozor
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Neznam dali mi je ljepše cvijeće na prozoru ili pogled na vrt kroz prozor
![]() |
|
![]() |
|
imate pravo... u ovo doba godine sama ne znam kud sa šalicom kave... za stol pred prozor, na trijem pred grmove prepune rascvjetalih ruža, na klupicu i bistro-stolić pred cvjetnjak kojem stalno dajem infuzije ne bi li opstao... ali... možda sam zato napravila ovaj novi da mogu, zlu ne trebalo, presaditi cvećke iz donjeg u njega, a dolje onda zbilja samo neko cvatuće grmlje... ili gore na terasu... a sad idem škljocnuti gornju terasu i pomalo popunjeni novi cvjetnjak jučer kupljenim biljčicama...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Zaboravila sam pitati bilo koga tko zna ...... ovaj grmić što roza cvate na prvoj slici... da li je Kolkwitzia??????.
Vidjela sam ga uživo kod Hamare i toliko me je oduševio da si ga moram nabavit za drugu godinu a ne znam pod kojim imenom tražiti......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |