Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali-veliki s(c)vijet
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali-veliki s(c)vijet

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 27>
Korisnik
Poruka
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 12:13
Društvo hvala vam svima, u moje ime i u Zivino WinkSmile!!
Blossom, dobrodošla na naš forum! Hug

Evo još poneki cvijetak iz moga vrta:

Cleoma

Lewisija u punom cvatu

Iberis

Timijan

Žednjak počinje cvjetati

I vesela družina za kraj.

smile79

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 12:20
Dijete drago oduševljena sam sa svim što si nam prezentirala na prekrasnim fotografijama, svratiti ću redovito k tebi.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 15:00
Springy ovi tvoji digitalisi mi izgledaju tako impozantno kao da su kampaneli, odmah sam pomislila kako bi ih kod mene umlatio vjetar, sve slike su ti odlične Clap
život je more
Na vrh
matilda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 540
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje matilda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 22:29
ne mogu vjerovati da ti cleoma već cvate, a moja je još u teglici. sutra ju brzo stavljam u vrt smile161. digitalisi su mi super, jer kad ih jednom staviš u vrt toliko se razmnoži da možeš pronaći mlade biljčice na mjestima na kojima se najmanje nadaš. o da i u mom vrtu je ista vesela družina, digitalis i kokotić plavo-bijeli.smile188
lewisia jesmile186
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 22:44
Sve ti je predivno,svaka častsmile141
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 06:30
Kaktusić sa sombrerom, Lewisija iz kamena, preslatka Ziva koja miriše cvijet, da to možemo vidjeti kad iza objektiva stane kreativac s dušom LOL

sprinqy!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 06:34
prekrasan ti je vrtek, pesek još ljepši
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 09:08
Kao prvo da te pozdravim smile78
A za psića nemam rijeći osim smile107 smile93
Vrt i cvijeće su ti preprepredivniiii!!!!!! smile73
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 09:20
Pozdrav malom manekenu - presladak je! A vrt ! Interesantnih detalja ima za vidjeti i preljepih ideja!
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 23:56
Tija - dok god bude moga tate na ovom svijetu ja ću biti mala beba, tako da koliko god me nasmijao tvoj komentar, istina je, ja sam "dijete drago"WinkTongue, dobro možda baš ne uvijek drago ali dijete da LOL! Hvala ti!Smile

Lantana - ja sam jednostavno oduševljena sa digitalisima, a ovi moji su ogromni, neki su veći i od mene. Ne znam kako bi izdržali na nekoj "senjskoj buri" jer kod mene na kontinentu jedva odolijevaju. No mogli bi se povezat uz neki potporanj, jer šteta ih je nikad ne imat, stvarno su predivni!smile78

Matilda - stavi cleomu u vrt, moja cvate ko luda, jedino ju moram dosta zaljevat. Ali to može biti i zbog zemlje jer je takva, užasno je suha i tvrda. A lewisiju me brat nagovorio da kupim i baš sam sretna zbog toga, totalno ne zahtjevna biljka a cvate ko luda! Preporučam!smile78

Mira021, misty-da, Medvjed34, forzicija2005, hoya - hvala vam svima na prelijepim komentarima!! Stvarno ste smile120! smile79

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 01:03
Ovaj slijed slika možemo nazvati: "žednjak u napadu" Wink...

Dva noviteta u cvijetnjaku: solarni lampioni

Zanemarite tatka u pozadini LOL

Gazanije

Još jednom moja draga lewisija

Mirisni karanfili, dvije boje, svjetlija i tamnija, sad su mi se spojili i izgledaju kao jedan...

Pillu mi se rascvjetava ko lud, jupi!!!!!!

Jedan čušpajz, trebala bi to malo raskopat i prorijedit ali tak mi je nekak žao to dirat kad se tako dobro slažu, svašta ima u toj hrpici...

Misty me inspirirala sa svojim voćem da vam pokažem našu bajkovitu trešnju sa kratkim stabalcem i velikom krošnjom punom plodova, i naravno mojom Zivom koja se obožava loptati u njenom hladu...

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 07:09
Zna Ziva izabrati! Wink
A kad budeš sređivala čušpajz sjeti me se, obožavam te mirisne karanfiliće Embarrassed

ove nisam nikad ni vidjela!
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 09:44
Misty, no problemos! Ostavi mi adresu u PP i to je to. Prvom prilikom šaljem!Wink
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 11:58
Nemam riječi, prekrasan vrt.

Oduševila me levisia

Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 12:21
zaista divno cvijeće....svaka čast...
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 17:15
Svaka čast tvom lijepom vrtuClap
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 17:34
Opet ću rećismile141za tvoje cvijeće,ma ne samo da je lijepo nego su ti i fotografijeThumbs%20Up
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 20:06
sve me odusevilo
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 23:41
Hvala društvo!!!

A sad da vam se pohvalim sa svojim novim biljčicama koje sam danas kupila na flori. Zanemarite što su se malo otroljile jer jadne sam ih sama u vrečicama vukla i tramvajem i busom i vlakom, ali dobit će se one za koji dan. A ja sam sretna ko malo dijete

Dvije hortenzije

Perikalis

Krumpirko

Dipladenija

Plumbago

Lobelia species

Oxalis

Centaurea (različak)

Dvije lantane - jedna za moju buduću svekrvu

I mali lithops

Uf, ovo bi moglo izazvat ovisnost...
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 00:10
Draga moja,baš si me razniježila sa svojim tatkom,to me podsjetilo...Čuvaj ga,pazi i mazi i budi sretna dok ga imaš.
ovisnost?Ti već jesi teška ovisnica bez mogućnosti izlječenja,ovo ti je zapravo komuna ovisnika

A bome si dobro tržila,kaj ima veze kaj si teško vukla,to si već sigurno zaboravila.Pusa Živi-opasnom psu pod trešnjom i tebi,a tatku veliki pozdrav!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.