Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 74> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cvijeće ti je lijepo, ali su mi ruže najljepše!!!
P.S. kako je na poslu, jesi se privikla?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno jutro u tvom dvorištu,miki maus je za 10,a tek ružice
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Joooj pa već stvarno dugo nije bilo kod tebe slikica a cvečeko ti stvarno izgleda super, dvorište je jako uredno, travica lijepo pokošena..Sada jedan dan šaljem cotinus, dosad je dosta cvao pa nisam htjela slati dok cvate..
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Aaa, maknut će ih ona, bez brige! Danas baš idem na aerodrom po prijatelje, ustvari, vlasnike kuće, već sam mu rekla da ću mu sjest na kičmu dok god to ne sredi. A, na sreću, čovjek me skoro uvijek posluša, pa vjerujem da će u skoroj budućnosti moje dvorište stvarno bit dvorište, a ne smetlište. Što je najbolje, fna dama živi dvije kuće dalje, pa nek si doma smeće nosi!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bigi "gospođine gajbe..." su zbilja ukras!
![]() ![]() Mogu zamisliti kak te smetaju kad ti je vrt tako lijep, uredan, travica, cvijeće...Svaka ti čast.
Nema šanse da kištre nekud gospa makne?
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Lijepo lijepo a petunije su extra
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Joj,ja upala ko padobranac u stavljanje slika,ruže su svaka na svoj naćin lijepe,a gajbice,ako se mora......ma ja ih ni ne gledam,ja gledam cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Joj, Bergenia i Ivna, pa NARAVNO da MM zna izabrat lijepom kaj mislite da jee mene zbog inteligencije odabrao?! Mislim, haloooo!
Bogmeć, misty, već i ja vidim da će tu na godinu bit seoba "naroda", ove tvoje divljakuše sve pokorile! ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Bigmama bojim se da imaju nešto strašno u genima i da ćeš već iduću godinu sve biljčice u ovom kamenjaru morati seliti! Vidjela sam istu vrstu u stručno njegovanom vrtu Termala u Daruvaru, nisu ni četvrtina ovih što su ostale u mom dvorištu. Možda im treba skidati lišće, zna li itko? A ja ih čak ni ne zalijevam koliko se preporuča ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lijepo cvijeće i veliki i prostran vrt,a petunije su se rascvjetale
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Vidi ti poslovne ženice, ma sve ti stigneš , sve izgleda cakum-pakum
![]() Fuksija tvoga muža ( ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim ja da tvoj M voli lijepe stvari, ova fuksija je stvarno krasna!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |