Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 27> |
Korisnik | |
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Društvo hvala vam svima, u moje ime i u Zivino
![]() ![]() Blossom, dobrodošla na naš forum! ![]() Evo još poneki cvijetak iz moga vrta: Cleoma ![]() ![]() Lewisija u punom cvatu ![]() ![]() Iberis ![]() ![]() Timijan ![]() Žednjak počinje cvjetati ![]() I vesela družina za kraj. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Dijete drago oduševljena sam sa svim što si nam prezentirala na prekrasnim fotografijama, svratiti ću redovito k tebi.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Springy ovi tvoji digitalisi mi izgledaju tako impozantno kao da su kampaneli, odmah sam pomislila kako bi ih kod mene umlatio vjetar, sve slike su ti odlične
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
ne mogu vjerovati da ti cleoma već cvate, a moja je još u teglici. sutra ju brzo stavljam u vrt
![]() ![]() lewisia je ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sve ti je predivno,svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kaktusić sa sombrerom, Lewisija iz kamena, preslatka Ziva koja miriše cvijet, da to možemo vidjeti kad iza objektiva stane kreativac s dušom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
prekrasan ti je vrtek, pesek još ljepši
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Kao prvo da te pozdravim
![]() A za psića nemam rijeći osim ![]() ![]() Vrt i cvijeće su ti preprepredivniiii!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pozdrav malom manekenu - presladak je! A vrt ! Interesantnih detalja ima za vidjeti i preljepih ideja!
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Tija - dok god bude moga tate na ovom svijetu ja ću biti mala beba, tako da koliko god me nasmijao tvoj komentar, istina je, ja sam "dijete drago"
![]() ![]() ![]() ![]() Lantana - ja sam jednostavno oduševljena sa digitalisima, a ovi moji su ogromni, neki su veći i od mene. Ne znam kako bi izdržali na nekoj "senjskoj buri" jer kod mene na kontinentu jedva odolijevaju. No mogli bi se povezat uz neki potporanj, jer šteta ih je nikad ne imat, stvarno su predivni! ![]() Matilda - stavi cleomu u vrt, moja cvate ko luda, jedino ju moram dosta zaljevat. Ali to može biti i zbog zemlje jer je takva, užasno je suha i tvrda. A lewisiju me brat nagovorio da kupim i baš sam sretna zbog toga, totalno ne zahtjevna biljka a cvate ko luda! Preporučam! ![]() Mira021, misty-da, Medvjed34, forzicija2005, hoya - hvala vam svima na prelijepim komentarima!! Stvarno ste ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovaj slijed slika možemo nazvati: "žednjak u napadu"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dva noviteta u cvijetnjaku: solarni lampioni ![]() Zanemarite tatka u pozadini ![]() ![]() Gazanije ![]() ![]() ![]() Još jednom moja draga lewisija ![]() Mirisni karanfili, dvije boje, svjetlija i tamnija, sad su mi se spojili i izgledaju kao jedan... ![]() ![]() ![]() Pillu mi se rascvjetava ko lud, jupi!!!!!! ![]() ![]() Jedan čušpajz, trebala bi to malo raskopat i prorijedit ali tak mi je nekak žao to dirat kad se tako dobro slažu, svašta ima u toj hrpici... ![]() Misty me inspirirala sa svojim voćem da vam pokažem našu bajkovitu trešnju sa kratkim stabalcem i velikom krošnjom punom plodova, i naravno mojom Zivom koja se obožava loptati u njenom hladu... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Zna Ziva izabrati!
![]() A kad budeš sređivala čušpajz sjeti me se, obožavam te mirisne karanfiliće ![]() ove ![]() |
|
![]() |
|
Misty, no problemos! Ostavi mi adresu u PP i to je to. Prvom prilikom šaljem!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nemam riječi, prekrasan vrt.
Oduševila me levisia |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Svaka čast tvom lijepom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opet ću reći
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve me odusevilo
![]() |
|
![]() |
|
Hvala društvo!!!
![]() A sad da vam se pohvalim sa svojim novim biljčicama koje sam danas kupila na flori. Zanemarite što su se malo otroljile jer jadne sam ih sama u vrečicama vukla i tramvajem i busom i vlakom, ali dobit će se one za koji dan. A ja sam sretna ko malo dijete ![]() ![]() ![]() Dvije hortenzije ![]() Perikalis ![]() Krumpirko ![]() Dipladenija ![]() Plumbago ![]() Lobelia species ![]() Oxalis ![]() Centaurea (različak) ![]() ![]() Dvije lantane - jedna za moju buduću svekrvu ![]() I mali lithops ![]() Uf, ovo bi moglo izazvat ovisnost... ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Draga moja,baš si me razniježila sa svojim tatkom,to me podsjetilo...Čuvaj ga,pazi i mazi i budi sretna dok ga imaš.
ovisnost?Ti već jesi teška ovisnica bez mogućnosti izlječenja,ovo ti je zapravo komuna ovisnika ![]() ![]() A bome si dobro tržila,kaj ima veze kaj si teško vukla,to si već sigurno zaboravila.Pusa Živi-opasnom psu pod trešnjom i tebi,a tatku veliki pozdrav! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |