Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šmrckov vrt 2010
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Šmrckov vrt 2010

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 71>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 00:01
Da i zaboravila sam napisati dok mažnjavam cvijeće mami moram joj srediti cijeli vrt tip-top, ništa nema džabalismiley4392.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2010 u 07:30
Malo sam u gužvi ,ali morala sam te posjetiti da ne bih što propustla sve ti je Clap a clematis ti je najljepši !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 00:56
Hvala Ančismilie_love_298.gif, za tebe malo slikicaWink

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 00:59

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 00:59

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:10
Raj u vrtu, ali i na balkonu!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:45
Smrcko predivno,a ova puzica na zadnjoj slici mi jeThumbs%20UpEh,šta ja govorim,sve mi je slatkosmile186
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 07:50
Šmrckice, balkon ti je opet očito krcat kao da i nije bilo selidbe cveteka Wink.Nasmijala si me s onim svojim komentarom o maminom tip-top vrtu nakon tvog "haračenja", ja to isto radim, ali zato to napravim zadnji dan kad krećem , do tad samo škicam što mi treba LOL...Ova puzavica na zadnjoj slici je stvarno prekrasna, moja joj ne izgleda ni kao sluga Confused.
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2010 u 08:56
smile120
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 01:09
Hoja nije raj života mi, da samo vidiš kućicu za pomidor odmah bi zbrisala da te ne povežu samnomLOLLOL

E Ivna meni treba par dana da u tip-topim mamin vrt, bolesna je te uglavnom cvjetnjak čeka mene da bude sređen. Mama kaže da nakon mene trava ne raste i da to najbolje odradimWink. Čupam busen i sve komplet vadim, ali onda nedostaje par kubika zemlje. Ja sam ti kao neandertalac, kad čistim vrt

E da ta puzavica, bilo je to ovako. Zove Hojasmilie_girl_078.gifmene i pita želim li pola zebrine, ja sva sretna što me se sjetilasmilie_girl_071.gif i što smo našli 4 puta jeftiniju nego u MBM. Naravno i jedan dio sam odnijela mamismilie_girl_087.gif

Savjet za tu zebrinu trans. je da je malo zalijete ureom ili ti florinom 7 jednom mjesečno ( na 20 lit vode jušna žlica đubriva granulica). Pričekati da voda sa đubrivom dobije normalnu tempreraturu, jer urea ohladi vodu.Smile
I još nešto zakidati vrhove da se ne izdužuje i da bi bila žbunolika. Ali vrhove zakidati kad je odgovarajuće dužine. U protivnom biljke se mogu izdužiti i biti ružne. I dobro je uzimati pelcere za iduću godinu, da bi se stalno imala biljka i da ne propadne.

Hvala Miro i Forzi Tongue

Hvala vam na šetnji kroz moj vrtsmilie_love_261.gif
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 01:10

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 01:12
Moja ljepoticaSmile

Novi cvjetićSmile

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 01:17
Konačno sam saznala kako mi fuksijica izgledaTongue

Moj čempresić nikako da presadim, jer nism sredila mjesto gdje treba se smiriti. Već je počeo bježati iz posudeDisapprove

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 08:15
ma baš krasno svega ima a još okružena zelenilom ..divota Big%20smile...zapeo mi za oko ovaj clematis piilu ma divan je
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 16:04
predivno, vidi se da te cveteki vole
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 16:41
Prekrasno,smrčkić!Fuksija je predivna.Moja bijela od prošle godine nije preživjela...Kupila sam nove,ako ne budu bijele uživat ću u slikama tvoje ljepotice...
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 16:59
I ja sam uživala u tvojim lijepim biljčicamaClap
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 17:08
Smrcko lijepe i vesele boje,i leptirića si slikalaClapClapClapClapClap
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 22:32
hej Šmrčkice, još malo pa će opet trebati helikopter za pregled balkona.....
prekrasno i na balkonu i u vrtu, prava si čarobnicaClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 23:03
Hvala ti na slikicama  smile72
Na prozoru do one vodenike imaš nekakav puzavac koji se ne vidi dobro a ja sam znatiželjna da ga vidim i saznam koji je smile58
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1011121314 71>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.