Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 70> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napokon Horti. Sad sam samo na brzinu preletila po slikama, moram uhvatiti malo više vremena za detaljnije proučavanje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
često sam u šetnji tvojim vrtom koji je ovoga proljeća, unatoč hladnoći i kišama, jednostavno postao upravo savršen i to moram i napisati.
Tako istančano i profinjeno, fascinantno skladno i sa smislom za neponovljive detalje, tvoj vrt pruža veličanstven užitak i pretvoren je u pravo remek djelo hortikulture.
Moj duboki naklon i poštovanje tvojoj maestralnoj kreativnosti!
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Krasno ukomponirane nove biljčice!
Osim pakujaca sada slinim i na silne heuchere čije lišće je
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Što je ljepše - slike ili ono na slikama?? Predivno je i jedno i drugo!! Slike su zaista posebne, a teke cvijeće na slikama... Horti, prekrasno zaista! Idem ih još jednom gledati!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoj cvjetnjak u hladovinime zadivio predivnim bojama lišća,a i sve što je procvjetalo je
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Predivno i u hladu i na suncu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
To je Lantana polemonium caeruleum, trajnica naravno.
Još jednom zahvaljujem svima na lijepim riječima
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Obavezno ostanam bez daha pregledajući tvoj kamenjar.
Šta reći šta nije rečeno.Znam samo da takve ljepote nema bez puuuuno ljubavi i puno truda. Jeli ti nikla Nora Barlov. Meni su nikli tvoji pakujci . |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Jesu Josipa, dio sam posadila u vrt a ostavila sam i u teglici za svaki slučaj. I jedan crveni helenij mi je niknuo, to me posebno veseli i alliumi i gaillardia. Tvoji žuti digitalisi su ove godine prekrasni. Još malo pa će pol tvog vrta bit kod mene, što nama može jedna obična granica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivno Horti.
Sve cvijeće je lijepo a utisak mi je ostavila "Hana".
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Sve je lijepo u tvome vrtu, ali kamenjar mi se posebno dopada.
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Horti prvi sam puta kod tebe u vrtu....Kamenjar je prekrasan, a izbor biljaka je božanstven
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Etooo... šta da kažem, moram pobjeći odavde!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pozdravljam vas drage curice koje ste prvi put navratile A sad slike novog radilišta koje sam najavila u dnevniku:
![]() Ovo je pogled sa gornje terasice, uopće ne mogu dočarati visinsku razliku
![]() ![]() Ovaj samonikli svib mi je bilo žao čupati pa je sad već ogroman, morat ću ga maknuti odavde.
![]() Stazica u izradi
![]() Suhozid na način MM. Prijatelj iz Istre veli da je grozan a meni je dobar. Još kad se ovi sedumi preklope po kamenju bit će super.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Svi savjeti i ideje oko uređenja i razmještaja biljaka su dobro došli.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma kavi savijeti tebi trebaju..staza će bit izvrsna..a kaj zna istrijan
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja ti za sad mogu poželjeti puno mašte, ideja, volje, snage i lijepog vremena da uspiješ taj novi "projekt" brzo završiti i da na kraju bude sve kako si zamislila....... kako je krenulo biti će jako jako lijepo.... a što u tvom vrtu nije lijepo?????
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako ce to divno izgledati kad se zavrsi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na ohrabrenju. Krenuli smo s velikim elanom u radove al kad stalno nešto koči, il nedostatak vremena ili vremenske (ne)prilike ili nešto treće...počne čovjek nekako sumnjati da je to uopće moguće završiti.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Horti vi ste vrijedni, vrijedni i još od toga vrjedniji!! Uživam gledati volju, trud i ideje koje imate, a suhozid je najbolji - jer su ga radile vrijedne ruke!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |